AXA

Trygghet, säkerhet och lysen för cyklar

Cykeldelar

  • Sort by:
  • Övriga filter less filters

45 sökresultat

AXA, tillverkare av cykeltillbehör är ett av de ledande företagen inom cykelsäkerhet i Europa. Tillverkaren är välkänd på marknaden säkra lås och lysen till cyklar. Även frustrerade cykeltjuvar känner det hollänska märket AXA väl.  

Ramlås till cyklar från AXA, håller cykeltjuven borta
Tack vare cykellåsen av hög kvalitet från AXA kan man hålla cykeltjuven borta. Säkerhetsprodukterna från märket som tillverkar cykeltillbehör är väldigt hållbara och skyddade mot rost. Två andra viktiga egenskaper för ett cykellås är att det är lätt att använda och erbjuder ett bra stöldskydd. För att fortsätta att utveckla produkterna ytterligare, har företaget testat sina produkter flertalet gånger med verktyg som tjuvar ofta använder.  

Tillbehör från AXA – Produkter för säkerhet och trygghet, hållare för baklyse, hållare för dynamo, kedjor för ramlås & mycket annat
Förutom ett flertal olika cykellås, tillhör även dynamoframlysen, batteridrivna framlysen, batteridrivna baklysen, hållare för baklysen, dynamobaklysen, hållare för dynamon samt kedjor för ramlås till sortimentet från det hollänska företaget. AXA-dynamon och -lysen är effektiva och ljusstarka – produkterna bidrar till bättre säkerhet i trafiken. Säkerheten är i toppklass hos produkterna från AXA, de är perfekta när man cyklar såväl i ljus, som i mörker.