Atlantic

För professionell cykelrengöring

Cykeltillbehör

Med produkter från ATLANTIC, är cykeln skinande ren
Produkterna från märket ATLANTIC är bland de populäraste cykelvårdsprodukterna. För generationer av cyklister, professionella cyklister och cykelverkstäder har de professionella produkterna från ATLANTIC underlättat det dagliga arbetet. Företaget grundades från att bolaget Atlantic-Oel Hamburg GmbH, som grundades 1922, samt Mineralölwerk GmbH & Co. KG, grundat 1897 slogs ihop. Sedan 2002, har de framgångsrikt jobbat vidare under företagsnamnet ATLANTIC Mineralölwerk GmbH.

Rengöring, underhåll och mycket annat – produktutbudet från ATLANTIC
Produktprogrammet från ATLANTIC innehåller fler än 30 olika produkter för rengöring, underhåll, bevarande och smörjning av cyklar. Utbudet sträcker sig från medel som rengör cykeln på djupet och gör cykeln till diamantfetter, torkdukar och kedjespray. Det finns en perfekt produkt till i princip varje ändamål. Företaget ATLANTIC understryker gång på gång vikten av bra oljor och råvaror används vid tillverkningen av sina produkter.

Kvalitetsprodukter – från Tyskland
Det är viktigt för ATLANTIC att deras produkter är utvecklade och tillverkade i Tyskland. Företaget litar alltid på en direkt dialog med hobbycyklister och professionella cyklister: Eftersom det är det enda sättet att förbättra produkterna, att lyssna på deras användare. Därför kommer ATLANTIC även i fortsättningen basera sina produkter på kraven från målgruppen.

Lång erfarenhet av cykelvårdprodukter
De tekniska marginalerna och över 90 års erfarenhet av att utveckla och tillverka cykelvårdprodukter, gör Atlantic Mineralölwerk till ett mycket framgångsrikt företag. Produkternas kvalitet är det viktigaste för Atlantic.