ACROS

Mångisidgt: individuella cykeldelar från ACROS

Cykeldelar & Cykeltillbehör

  • Sort by:

3 sökresultat

Mångisidgt: individuella cykeldelar från ACROS
Om det gäller cykelkomponenter av hög kvalitet är ACROS det rätta märket. Grundat år 1999 i Renningen nära Stuttgart, och sedan dess har de utvecklat högklassiga komponenter för MTB.

Tillverkat i Tyskland: Flexibla individuella cykelkomponenter för Mountainbikes 
Utvecklingen och tillverkiningen görs helt och hållet i Renningen, så produkterna bär stolt namnet "Made in Germany". Eftersom pordukterna tillverkas inom huset är det enkelt att följa med snabba vändningar I trender på marknade. Eftersom terrängcyklister har ett stort behov av nya styren, grepp eller liknande produkter kan företaget tack vare sin flexibilitet jobba vidare med att utveckla nya produkter.  

Test, kontroll och tillverkning: det noggranna testsystemet hos ACROS  
Det är viktigt för ACROS att implementera och slutföra hela tillverkningen internt, samt at ttesta produkterna själva på stigar runt om i Världen. Därför använder sig företaget av noggrant tillverkade prototyper, för att kunna kontorllera varje modul i tillverkningen på förhand. Genom att följa dessa noggranna tester, testas de förproducerade modellerna av teståkare under olika klimatförhållanden, för att optimera kompopnenten och för att inleda serieproduktionen.