2XU

Funktionella kläder för cyklister, simmare och triathleter

Kläder & Cykeltillbehör

  • Sort by:
  • Övriga filter less filters

8 sökresultat

Funktionella kläder för cyklister, simmare och triathleter – är vad sportklädesföretaget 2XU fokuserar på. Det australiensiska märket sätter nya standarder för funktionella träningskläder genom att använda högteknologiska material och kombinationer. 2XU erbjuder funktionella triathlonkläder och tillbehör för män och kvinnor. De enskilda produkterna kan användas både på sommaren och vintern. Kompressionskläderna har utvecklats för att öka prestationsförmågan för krävande och professionella idrottare som cyklister, löpare och simmare.

2XU’s filosofi är att utveckla träningskläder som stöder idrottarens prestation så bra som möjligt och även förbättra den. 2XU använder högteknologiska fibrer och nya tillverkningsteknologier och kombinerar dessa med en intelligent design. Kollektionen 2XU COMPRESSION är speciellt populär bland idrottare som vill använda kompressionskläder. Toppar, långärmade tröjor, bib tights, shorts, sport BH, benvärmare, benvärmare och sockor med kompressionsfunktion samt neoprene dräkter och triathlonshorts är designade med bästa möjliga andningsförmåga och kontrollerar kroppstemperaturen. De tighta kompressionskläderna för cykel och triathlon ger ökad blodcirkulation.

Kläder från 2XU – de rätta cykelkläderna för olika användningsändamål
Det viktigaste under en lång cykeltur är att ha funktionella kläder som gör att du konstant kan sitta på sadeln. Triathlonkläderna skall sitta perfekt både i vattnet och på land. 2XU erbjuder triathlon dräkter, toppar och shorts som andas bra och är mycket flexibla och passar därmed perfekt för cykling och löpning. Med teknologier som ICE X och 70D COMPRESSION, material som SBR Skin, Sensor Mesh och Kinetic Speed samt 2XU-stoppning i cykelbyxorna är fokuset klart inriktat mot hög komfort och funktionalitet. Idrottare kan välja mellan 2XU produkter för korta och långa distanser, beroende på användningsändamål.

2XU CYCLE – njut av cylingen
Med modern design och användningen av nya teknologier och material, kan Cycle 2XU hjälpa cyklister att visa sin fulla potential. Lycrafiber ger stabilitet även i extrema förhållanden. Ergonomisk stoppning till cykelbyxorna har utvecklats av 2XU för att ge bästa möjliga komfort och stöd.