Väskor och ryggsäckar

  • Sort by:
  • Övriga filter less filters

30 sökresultat

Väskor för citycykling, pendling och vardagsliv.

Oberoende om du cyklar till bageriet, tar med dig din bärbara dator till universitetet eller som du åker och badar - den som cyklar ofta behöver en bra väska att transportera sina grejer i. Här hittar du rätt produkter för pendlingen eller när du cyklar i stan. Du kan välja mellan:


Cykelryggsäckar

En cykelryggsäck passar perfekt i stan. Där kan man förvara mobilen och andra viktiga grejer och ändågcykla bekvämt. Vi har också hybridryggsäckar med både möljigheten att anvädas som ryggsäckar, men som också kan krokas fast på pakethållaren. En ryggsäck är perfekt när man pendlar till jobbet, till butiken eller i vardagen. Här hittar du ett stort urval av ryggsäckar för citycyklister.


Axelväskor och messenger-väskor

Du kan bära den över axeln, och väskan är lätt att ta av och dessutom finns det tillräckligt med utrymme för det allra viktigaste. Fördelarna jämfört med en ryggsäck: Vikten fördelas över hela nedre ryggen och ger bättre komfort
Axelväska är ett annat alternativ. De har en axelrem samt ettkroksystem att fästa väskan på cykeln med. Klicka här för att komma till messenger-väskor och axelväskor för citycyklister.


I vårt lager finns högklassiga axelväskor, messenger-väskor, ryggsäckar och cykelväskor för montering på styret eller pakethållaren, i de vanligaste färgerna och priskategorierna från välkända märken som BASIL, BROOKS, CHROME, ORTLIEB och VAUDE och många fler. Köp cykelväska eller axelväska för citycykling eller vardagen!