• Sort by:
  • Övriga filter less filters

5 sökresultat

Skor för citycykling, pendling och vardagsliv.

Du behöver inte ha high-end-skor med kolfibersula när du pendlar till jobbet. Därför erbjuder vi ett stort sortiment av mångsidiga cykelskor för vardagsbruk som passar både platta pedaler och låspedaler.

Cykelskor för citybruk är inte så iögonfallande. De alldagliga sneaker-utseendet gör det svårt att notera att de är cykelskor. Du kan alltså använda cykelskorna på kontoret, i skolan eller på universitetet, eller när du åker på en fika. De här gör skorna extremt mångsidiga.

Den stora fördelen med den här typen av skor är att de verkligen är designade för cykling. De flesta skorna i den här kategorin passar för platta pedaler. Tack vare en speciell gummiblandning, ger sulan bättre grepp på pedalerna än vad vanliga skor gör. Speciellt när det gäller STEALTH-skor från FIVE TEN och TERREX-sulorna från ADIDAS som är kända för sina sulor som garanterar superbt grepp på halt underlag och våta pedaler.

Vi erbjuder även citycykelskor som man kan använda tillsammans med låspedaler och klossar. Två parallella spår i sulan gör att man kan montera klossar för låspedaler. Med låspedaler trampar man effektivare, speciellt på längre distanser.

I motsats till traditionella cykelskor, är sulorna på skorna i den här kategorin mjukare. Ultrastyva kolfibersulor hos tävligsskor är inte det bästa valet om man skall promenera längre sträckor - och det är här citycykelskorna är det perfekt valet. De har en mjukare gummisula som också känns bekvämare när man promenerar.

Citycykelskor kombinerar det bästa av två världar. Bra grepp på pedalerna och bekväma att promenera med.

Kolla in vårt utbud för kvinnor och män, för platta pedaler och låspedaler, i alla vanliga storlekar, färger och prisklasser från kända märken som t.ex. FIVE TEN, adidas, CHROME, ION med flera.