Tekniska tröjor

  • Sort by:
  • Övriga filter less filters

97 sökresultat

Tekniska träningströjor

Tekniska cykeltröjor för fitness, pendling och MTBDu närmar dig nästa stopp på din cykeltur. Innan du stiger in på caféet tar du av dig din jacka – och du sitter där i din svettiga bomullströja. Det behöver inte vara så! Ta en titt på vårt utbud av långärmade och kortärmade tekniska träningströjor tillverkade av material som andas bra. Träningströjorna finns för både män och kvinnor. Din cykelpendling eller cykelsemester blir mycket trevligare med en tröja som andas bra och är bekväm. Vi berättar vad du skall titta på då du köper en teknisk cykeltröja.


Vi har ett stort utbud av mångsidiga och snabbtorkande tekniska tröjor och t-skjortor för män och kvinnor. Dessa träningströjor finns tillgängliga i många olika storlekar, färger och prisklasser, från välkända tillverkare som JACK WOLFSKIN, LÖFFLER, VAUDE och SHIMANO.


Vad är fördelarna med tekniska träningströjor?

I motsats till vanliga bomullströjor, är de tekniska tröjorna tillverkade av syntetmaterial av hög kvalitet eller en blandning av syntetiska material som till exempel polyester. Bomullströjor absorberar fukt och blir våta – vilket betyder att de blir tunga och klibbiga under träningspasset. De syntetiska tygerna absorberar inte fukten, utan transporterar den vidare till utsidan av plagget där den avdunstar. Tröjor tillverkade av syntetmaterial andas bra och håller dig torr. Dessa är perfekta för träning och fitness!


Luktfria tekniska tröjor – finns de?

Många tekniska träningströjor och t-skjortor behandlas med ett anti-bakteriellt medel eller tillverkas av tyg som innehåller silverjoner med antibakteriella egenskaper. Dessa minskar tillväxten av bakterier som kommer från hudkontakt. Dessa anti-bakteriella ämnen förebygger uppkomsten av lukt, så att din träningströja hålls fräsch längre.


Tekniska tröjor för sommaren

För varma sommardagar, har vi kortärmade tröjor i tekniska material för män och kvinnor , samt ärmlösa tröjor i lätta tekniska material. Tack vare materialet i hög kvalitet håller tröjan dig torr. En del av tröjorna ger lätt UV-skydd.


Tekniska träningströjor för vintern

Även under kallare dagar ger en teknisk träningströja optimal värme. Om du t.ex. använder en långärmad teknisk t-skjorta under en jacka, är den tekniska tröjan nödvändig för att snabbt transportera fukten från huden genom baslagret till jackan. Vanliga bomullströjor stoppar denna fukttransport och gör dig snabbt kall. Vi rekommenderar användning av träningströja i tekniskt material för cykelpendlare. Det lönar sig att köpa en teknisk träningströja. Oberoende om du vill använda den på gym, pendling, cykelturer eller träning – hittar du vad du letar efter i vår webbshop. I vårt lager finns ett stort utbud av mångsidiga snabbtorkande tekniska ärmlösa, kortärmade och långärmade träningströjor för både män och kvinnor. Dessa finns tillgängliga i många olika storlekar, färger, prisklasser och från många välkända märken som JACK WOLFSKIN, LÖFFLER, VAUDE och SHIMANO.

  • ___REQUIRED___