• Sort by:
  • Övriga filter less filters

3 sökresultat

Bandana - Skydda dig från solen när det är riktigt varmt

En bandana är ett effektivt sätt att skydda dig från UV-strålar under soliga dagar. Bandanans material håller ditt huvud torrt och kallt tack vare material som transporterar bort svett. Det perfekta cykelplagget.

Vi har ett stort urval av bandanas som lämpar sig för cykling i vårt lager. Vi har bandanas i de vanligaste färgerna från kända tillverkare som Löffler, GORE WEAR, GripGrab, castelli och SHIMANO.

Vad är en bandana?

En bandana är ett populärt plagg bland idrottare. I motsats till andra huvudbonader, är en bandana en scarf som knyts ihop. Därför är det enkelt att justera bandanans storlek för att perfekt passa just ditt huvud - för ytterligare komfort när du tränar eller är ute och cyklar. Bandanas tillverkas av elastiska material med god andningsförmåga.

Bandana att ha under hjälmen

De flesta bandanas tillverkas av material som skyddar från skadlig UV-strålning. Och därför skyddar du samtidigt ditt huvud från starkt solsken och UV-strålning. Det här är extra viktigt under högsommaren. En bandana skyddar dig när du cyklar i solskenet.

Transport av svett tack vare Tekniska Fibrer

Bandanas tillverkas av liknande material som t.ex. pannband och mössor gjorda för idrott. Detta för att snabbt kunna transportera bort svett från huden och lämna en torr och sval känsla. Och den hindrar även svett från att rinna ner i ansiktet. Det perfekta plagget när det är riktigt varmt ute!

För att skydda dig från solstrålar och för att det skall vara svalt och skönt under hjälmen, så är bandanan definitivt ett basplagg för varje cyklist. Hos ROSE Bikes har vi bandanas i alla de vanligaste storlekarna och färgerna.

Vi har ett stort urval av bandanas som lämpar sig för cykling i vårt lager. Vi har bandanas från kända tillverkare som Löffler, GORE WEAR, GripGrab, castelli och SHIMANO.