Reflexvästar för cyklister

Reflexvästar har blivit allt populärare bland cyklister och löpare. En reflexväst är tillverkad i en stark färg och har stora reflekterande ytor för ökad synlighet i trafiken. I vår köpguide, berättar vi vad du skall se efter då du köper en reflexväst.

I vårt lager finns reflexvästar för kvinnor, män och barn. Reflexvästarna finns i de vanligaste storlekarna och från välkända märken som t.ex. ROSE och b-lite. Köp en ny reflexväst nu!


Därför skall cyklister ha reflekterande kläder då de cyklar i mörker

Cyklister som cyklar i mörker syns nödvändigtvis inte i trafiken. För att öka din säkerhet skall du spendera lite pengar på reflekterande kläder i starka neonfärger.

Förutom reflexjackor, cykelhandskar och andra tillbehör, har vi ett stort utbud av reflexvästar i starka neonfärger och stora reflekterande ytor. Dessa gör att du syns i mörkret och ökar din säkerhet i trafiken.


Se nedan vad du behöver ta i beaktande då du köper en reflexväst.

  • Material: Reflexvästen skall vara tillverkad av polyester eller polyamid. Detta gör att reflexvästen är slittålig, vattenavstötande, smutsavstötande och du kan enkelt torka bort smutsen. Ett lätt nättyg gör att reflexvästen andas bra och är bekväm då det är varmt.
  • 360° reflekterande element: För att bilförare, cyklister och fotgängare skall se dig från alla håll, rekommenderar vi att använda reflexväst som garanterar 360° synlighet. Se till att reflexen inte bara finns fram och bak, utan även på sidorna. Då syns du bra i trafiken.
  • Fastspänning: I vårt lager finns klassiska reflexvästar och lätta triangelvästar. Beroende på modellen, har västen en dragkedja eller spännen på sidorna för att man skall kunna anpassa storleken.


Med hjälp av de här tipsen blir det lättare att hitta rätt reflexväst. Om du vill ha mer råd om reflexvästar, kontakta våra experter.

I vårt lager finns reflexvästar för kvinnor, män och barn. Reflexvästarna finns i de vanligaste storlekarna och från välkända märken som t.ex. ROSE och b-lite. Köp en ny reflexväst nu!