Skotillbehör

  • Sort by:
  • Övriga filter less filters

28 sökresultat

Tillbehör till dina cykelskor

Reservdelar till cykelskor från innersulor till spännenFörutom cykelskor, har vi också ett stort utbud av olika typer av tillbehör till cykelskor och innersulor till dina cykelskor, från välkända märken som ROSE, SIDI, SHIMANO, GAERNE, NORTHWAVE och MAVIC i vårt lager. Ta en titt på vårt utbud och fräscha upp dina cykelskor för bättre cykelresultat!


Tillbehör och reservdelar till cykelskor

I vårt utbud finns ett stort antal delar och reservdelar till dina racerskor, MTB skor, touringskor och triathlonskor. Allt från reservdubbar till hälarna, reservdelar till olika typer av snörningssystem till olika typer av innersulor – vi har allt du behöver för att reparera eller uppgradera dina cykelskor. Ta en titt och hitta det du letar efter! Våra experter hjälper dig gärna, om du är osäker på vilka delar du behöver.


Innersulor till cykelskor

Välj innersulor för ökad komfort och muskelstöd då du cyklar. En bra passform och vibrationsdämpande material ger ditt fotvalv ett naturligt stöd och du cyklar bekvämt. Om du använder skor med kolfibersula, vill du aldrig mer vara utan innersulor. Om du inte är säker på vilka innersulor du skall välja till dina cykelskor, hjälper våra experter dig gärna. Ta kontakt med oss!


I vårt lager finns ett stort utbud av reservdelar och innersulor för racerskor, MTB-skor, touring-skor och triathlonskor från kända märken som ROSE, SIDI, SHIMANO, GAERNE, NORTHWAVE och många fler!