Hjälmtillbehör

  • Sort by:
  • Övriga filter less filters

29 sökresultat

Tillbehör och reservdelar till din cykelhjälm

Hjälmkuddar, Hjälmöverdrag, Hjälmlampor och Co.

För att din cykelhjälm ska hålla så länge som möjligt skall den behandlas försiktigt. Föråldrade hjälmkuddar är till exempel ingen anledning att sluta använda din favorithjälm - istället kan du återställa hjälmen till sitt ursprungliga tillstånd med bara några reservdelar och du kan fortsätta och njuta av cykelturer med den. Här hittar du vårt utbud av lämpliga reservdelar och hjälm tillbehör till cykelhjälmar från kända tillverkare som FOX, uvex, ABUS, POC, MET, MAVIC, ALPINA, BELL, IXS, RUDY PROJECT och CASCO.

Hjälmöverdrag - väderskydd för din hjälm

Om du cyklar i dåligt väder kan du bara inte dra huvan över hjälmen. Därför har många tillverkare som GORE, VAUDE och Co. tillverkat hjälmöverdrag som ger dig och din hjälm extra skydd mot väder och vind. Tack vare deras vind- och vattentäta egenskaper, droppar regnet av helt enkelt. Ett elastiskt band gör att hjämöverdragen passar till en mängd olika hjälmar. Reflekterande element och iögonfallande Hi Viz färger kan förbättra din synlighet ute i trafiken.

Utbytes hjälmkuddar ger ny komfort åt din cykelhjälm

Regelbunden användning och kontakt med svett gör att dina hjälmkuddar slits med tiden. Materialet blir skört och avlägsnar inte fukt lika effektivt och de antibakteriella egenskaperna försämras. Därför erbjuder tillverkare som GIRO, uvex, ABUS och Co. hjälmkuddar som passar din cykelhjälm. Så kan du enkelt piffa till din hjälm.

Byteslampor - för ökad synlighet i trafiken

De som ofta cyklar under svåra ljusförhållanden, på natten och i mörkret, vet hur viktigt det är med en bra synlighet ute i trafiken. Vissa cykelhjälmar har därför integrerade LED-lampor eller kan utrustas med hjälmbelysning. Här hittar du matchande lampor för din cykelhjälm!

Övriga reservdelar - Visirer, Chin Bars, spännsystem och Co.

I vårt sortiment hittar du också utbytes visirer, hakremmar och spännsystem med vilka du kan enkelt själv byta. Vi erbjuder reservdelar från varumärken som GIRO, RUDY PROJECT, BELL and Co.


Om du är osäker på om reservdelen, hjälmkudden eller hjälmöverdraget passar din cykelhjälm, hjälper våra experter dig gärna. Det är bara att ta kontakt med oss via telefon eller e-mail!