• Sort by:
  • Övriga filter less filters

4 sökresultat

Tillbehör för sportglasögon

Linstvätt, optiska adaptrar, reservdelar och mycket annat

Vi säljer tillbehör som matchar dina sportglasögon perfekt. Vårt sortiment innehåller reservdelar från bland annat RUDY PROJECT, ROSE och OAKLEY. Om du inte vet vilka reservdelar som passar dina sportglasögon bäst, tveka inte att kontakta oss. Våra experter hjälper dig gärna!

Utbytbara linser

Då ljusförhållandena ändrar, eller om linserna är skråmade, rekommenderar vi att byta linser om det är möjligt. En del tillverkare designar sportglasögonen så att man enkelt kan byta ut linserna och du kan välja mellan olika linser beroende på ljusförhållandet. Vårt utbud inkluderar extra linser i många olika färgtoningar för att passa dina sportglasögon och ditt användingsändamål på bästa sätt.

Rengöringstillbehör

Om du älskar dina sportglasögon, skall du rengöra dem regelbundet. Kontakten med höga temperaturer och svett gör att materialet nöts snabbt – detta kan förhindras om man använder de rätta vårdprodukterna. Vårt sortiment består av rengöringssprayer, rengöringsset och torkdukar som passar perfekt till detta ändamål. Ta hand om dina glasögon!

Optiska adaptrar

An optisk adapter är en suverän möjlighet för personer som bär glasögon, att kunna använda solglasögon med rätt styrka. Adaptern är anpassad för glasögonmodellen och kan enkelt läggas in och tas bort. De lätta plastbågarna ger utrymme för adaptern och din optiker kan enkelt lägga in dem. Optiska adaptrar passar vanligtvis för att korrigera upp till +/- 2 dioptrier; men upp till max +/- 4 dioptrier är möjligt. Din optiker hjälper dig att göra linserna till rätt styrka.

Reservdelar

Vårt produktsortiment innehåller också ett urval av reservdelar till dina solglasögon. Oberoende om du behöver näskuddar eller skalmar – kommer matchande reservdelar att ge dina solglasögon en behövlig facelift. Bekanta dig med vårt utbud och upptäck reservdelarna för dina glasögon.

Köp reservdelar som passar till dina sportglasögon från välkända märken som OAKLEY, ROSE och RUDY PROJECT!