• Sort by:
  • Övriga filter less filters

1 sökresultat

Tillbehör för MTB Goggles

Utbytbara linser och tillbehör

Vi säljer tillbehör som passar dina MTB-goggles perfekt. I vårt utbud hittar du reservdelar och tillbehör till dina 100%, FOX och O‘NEAL-goggles. Om du inte är säker på vilka delsar som passar dina glasögon, tveka inte att fråga oss. Våra experter hjälper dig gärna!

Utbytbara linser för MTB-goggles

Dina MTB-goggles utsätts för hård använding. De är konstant utsatta för smuts, lera och damm. Att tvätta glasögonen dåligt, eller förvara dem ihop med dina nycklar och telefon i en ryggsäck gör ofta att det uppkommer skråmor på dem. Lyckligtvis har en del tillverkare matchande extra linser att sälja till sina goggles. På det viset, kan du enkelt byta ut linsen som är skadad eller om du önskar en annan färgton.

Skyddsfilm för MTB goggles – klar sikt inom en sekund

Stoppa ett downhillåk bara för att tvätta dina goggles? Ingen bra idé! Därför finns det borttagbara skyddsfilmer som är enkla att riva av. Denna plastfilm fästs på linsen på dina MTB-glasögon, då de används är det bara den yttersta filmen som blir utsatt för smutsen, inte dina glasögon. Om du behöver se klart igen, är det bara att riva av filmen! Superenkelt och väldigt behändigt. Skyddsfilmen kommer ofta i ett kit på 10 eller 20 filmer som passar din gogglemodell.

Köp reservdelar som matchar dina MTB goggles från välkända tillverkare som 100%, FOX och O’NEAL!