Tillbehör

  • Sort by:
  • Övriga filter less filters

17 sökresultat

Tillbehör för barn - handskar, solglasögon, underkläder och mycket mer.

Speciellt under längre turer kan det vara stor skillnad på bra och dåliga produkter. Cykelhandskar för barn absorberar vibrationer och stötar från vägen tack vare stoppningen. Det här bidrar till mindre belastning på handlederna. Solglasögon av hög kvalitet är viktigt för att skydda barnens ögon från känsliga UV-strålar. Här hittar du dessa praktiska produkter och en hel del annat.

Vårt sortiment innehåller ett stort urval av handskar, sportglasögon, cykelundertröjor och -underbyxor, scarves, mössor och cykelstrumpor för barn. Vi har de vanligaste storlekarna och färgerna från populära märken som ROSE, ALPINA, BUFF, CRAFT, GripGrab, Löffler, Odlo, Roeckl, VAUDE m.fl. Kolla in vårt utbud av cykelplagg för barn!


Cykelhandskar för barn.

Cykelhandskar för barn gör det lättare att greppa styret och gör cyklingen bekvämare.
Vinterhandskar för barn skyddar mot kylan tack vare sin isolering. Ett inbyggt membran skyddar den unga cyklisten frånvind och regn. Perfekt vid kallare väderlek och ostadigt väder.
På sommaren är handskar med korta fingrar det bästa valet. De andas bra, med suverän ventilation, och är en ytbehandling i handflatan som ger bra grepp runt styret. Silikon-ränder förbättrar greppet ytterligare.
Stoppningen är en vikig detalj när man väljer rätt cykelhandskar till barnen. De flesta handskar har en lätt skumstoppning i handflatan. Den här stoppningen minimerar stötar och vibrationer som kommer från vägen via gaffeln och styret. Lite stoppning minskar belastningen från vägen och gör att man inte blir trött så fort.


Cykelglasögon för barn.

Man skall investera i bra solglasögon för barn för att skydda deras ögon från skadliga UV-strålar. Linserna tar bort UV-strålarna och skyddar ögonen. Och dessutom gör de att man ser bättre.
I ROSE’s sortiment hittar du cykelglasögon, livsstilsglasögon och glasögon med utbytbara linser.
För att veta hur man skall välja rätt solglasögon, om det skall vara polariserande eller kontrastförstärkande, med S0- eller S4-skyddsnivå..., läs vår detaljerade köpguide för cykelglasögon.


Cykelundertröjor och -byxor för barn

Underkläder av hög kvalitet för barn är viktigt. Termounderkläder skyddar från kylan på vintern och håller juniorcyklisten varm. Lätta sommarunderkläder är ett perfekt baslager när det gäller andningsförmåga. Tack vare tekniska fibrer transporteras fukt och värme bort från kroppen till nästa lager. En undertröja av bomull skulle enbart suga i sig fukten och kännas kall mot huden - i kombination med vinden - skulle cyklisten börja frysa snabbt. Det här är skälet varför barnen behöver bra underkläder även sommartid!


Cykelstrumpor för barn

Förutom cykelskor behöver man även cykelstrumpor för barn. Tekniska strumpor som andas bidrar till perfekt klimat och reglerar kroppstemperaturen Då är fötterna torra och svala under varma dagar. Värmen bibehålls även då man står stilla.


Cykelmössor och scarfar för barn

Under den kalla perioden bör dina barn ha bra kläder med bra värmeisolering. Förutom thermokläder behövs hjälmmössor för barn och balaclava för barn. Tack vare de isolerande materialen håller dessa mössor och scarfar huvudet varmt. De tekniska fibrerna andas bra och transporterar fukten till utsidan. Där den kan avdunsta.


Hjälmskydd och reflekterande produkter för barn

I mörker är det extra viktigt att barnen syns bra i trafiken. De såkallade High Visibility-produkterna är det bästa valet. Tack vare lysande neonfärger, ökar de barnens synlighet i mörkret. Stora reflekterande element lyser upp då de träffas av ljus. ROSE har tagit fram ett utbud av hi-vis hjälmskydd och andra reflekterande produkter för barn, som ökar synligheten och säkerheten markant för unga cyklister i trafiken.


Vårt sortiment innehåller ett stort urval av handskar, sportglasögon, cykelundertröjor och -underbyxor, scarves, mössor och cykelstrumpor för barn. Vi har de vanligaste storlekarna och färgerna från populära märken som ROSE, ALPINA, BUFF, CRAFT, GripGrab, Löffler, Odlo, Roeckl, VAUDE m.fl. Kolla in vårt utbud av cykelplagg för barn!