Barnkläder

  • Sort by:
  • Övriga filter less filters

69 sökresultat

Barnkläder - cykelkläder för barn. Cykeltröjor för barn, cykelshorts för barn, cykeljackor för barn, barnhjälmar och mycket mer.

Älskar dina barn att cykla? Då har du kommit till rätt ställe!

Som din expert på allt cykelrelaterat, vet vi att dina barn behöver högklassiga barnkläder, som är anpassade för deras anatomi och användningsändamål. Precis som vuxna, behöver pojkar och flickor funktionella cykelkläder, cykelhjälm och tillbehör som gör att de kan koncentrera sig fullt ut på att cykla.

Därför har vi som mål att få ihop ett mycket bra sortiment av cykelkläder för barn. Samt produkter som inte bara gör föräldrarna nöjda, utan som barnen också gillar. Produkter som har samma grad av funktionalitet som de för vuxna cyklister.

Vårt utbud innehåller ett stort urval av cykelbyxor för barn, cykeljackor för barn, cykeltröjor för barn, cykelhandskar för barn samt olika typer av cykelhjälmar för barn, fullface-hjälmar för barn, cykelshorts och mycket mer. Produkterna för killar och tjejer finns i de vanligaste storlekarna, färgerna och prisklasserna. Kläderna kommer från välkända märken som ROSE, ALPINA, BUFF, CRAFT, FIVE TEN, FOX, GIRO, GONSO, iXS, LÖFFLER, NORTHWAVE, Roeckl, uvex, VAUDE och många fler. Bekanta dig med cykelkläderna för barn i ROSEs webbshop!


Tillbehör - cykelhandskar, solglasögon, sockor, funktionella underkläder och mycket annat för barn.

Unga cyklister vet exakt vad de behöver från ROSEs webbshop – cykelhandskar för barn, solglasögon för barn ochcykelsockor för barn samt undertröjor och underbyxor för barn.

Vårt stora utbud av cykeltillbehör är anpassat för barn med tanke på storlek och egenskaper för att de skall vara bekväma och hjälpa barnen att njuta av cyklingen till fullo.

Vårt utbud av praktiska tillbehör för barnhittar du här.


Cykelhjälmar för barn

Cykelhjälm skall användas varje gång barnet sitter på cykeln, sitter bakpå förälderns cykel eller i en cykelvagn.

I ROSEs webbshop finns cykelhjälmar designade för barn, som är anpassade enligt passform och egenskaper för att passa barn på bästa sätt.

Här hittar du en detaljerad köpguide för barnhjälmar. . Denna innehåller tips om att välja rätt hjälm, rätt storlek och hur hjälmen skall passa på barnets huvud.

Här finns vårt utbud av cykelhjälmar för barn


Cykelbyxor för barn

Oberoende om ditt barn vill ha lösa MTB-shorts, tighta shorts för landsvägscykling eller varma cykelbyxor för barn - här hittar du de byxor du söker.

Barnen kan välja mellan två alternativ:

De kan välja cykelbyxor med stoppning. Den integrerade stoppningen ger en bekväm lång cykeltur på smala och hårda sadlar. Därmed är sträckan inget problem längre!

Cykelbyxor kan också kombineras med stoppade innerbyxor för barn. Dessa innershorts har en integrerad stoppning. Då kan barnen välja om de vill ha med eller utan stoppning.

Under vintersäsongen finns det även thermobyxor för barn med värmande egenskaper i funktionellt material.

För barn som vill cykla MTB kan vi erbjuda MTB-shorts för barn och långaMTB-byxor Tack vare de stabila tekniska materialen är de ett suveränt val för snabba stigar.

Barn som vill cykla racer kan välja mellan tighta shorts och tights eller bib tights och shorts. Den tighta passformen och det elastiska tyget, ger god rörlighet och ser till att barnet kan prestera maximalt på racercykeln.

Här finns vårt utbud av cykelbyxor för barn


Cykeljackor för barn

Cyklar ditt barn i alla väder?

I vårt utbud finns ett urval av vattentäta jackor, softshelljackor och vindtäta jackor som skyddar barnen effektivt mot vind, regn och kyla. Lysande färger och stora reflekterande element ger bättre synlighet i trafiken.

Här hittar du vårt utbud av cykeljackor för barn


MTB-skydd för barn

Då de yngsta cyklar i bikeparks eller med sin BMX-cykel, skall de ha ordentligaskydd Knäskydd för barn, skyddsjackor, armbågsskydd för barn och skyddströjor ger samma grad av skydd som för vuxna, det enda som skiljer är storleken.

Högklassiga skydd i slitstarkt material som skyddar mot yttre påverkan eller vid krasch. Unga cyklister kan därmed också vara perfekt skyddade under downhillåk.

Här finns vårt utbud av cykelhjälmar för barn


Cykelskor för barn

I vårt sortiment finns särskilda cykelskor för barn för att också barnen skall kunna få bättre kraftöverföring.

Den perfekta kraftöverföringen garanteras av cykelskor med låssystem. Dessa skor har hål för klossar som fästs i pedalen.

I ROSEs webbshop hittar du racerskor för barn, som har hål förberedda för racerpedalsystem. Tackvare deras styva sula blir kraftöverföringen till pedalerna effektivare. Då benet dras upp, får man även bättre rundtramp och ännu bättre prestanda.

Unga MTB-cyklister kan välja mellan MTB-skor med låssystem med hål förberedda för MTB-systempedaler samt barnskor för plattformspedaler, som har en gummisula för maximalt grepp på plattformspedaler.

Här finns vårt utbud av cykelskor för barn


Cykeltröjor för barn

Oberoende om ditt barn vill ha en bekväm jersey i lös passform för downhilläventyr, eller tight racerjersey eller tekniska tröjorför vardagsanvändning hittar du både kortärmade och långärmade cykeltröjor för barn här.

De högklassiga fibrerna absorberar fukt och transporterar den till utsidan av plagget. Därför kan jerseyn hålla barnet torrt.

Under vintern kan man välja en thermo jersey som skydd mot kylan.

Här finns vårt utbud av cykeltröjor för barn


Du hittar de rätta cykelkläderna för barn i ROSEs webbshop. Vi har ett stort utbud av högklassiga produkter från de bästa märkena. Textilier, hjälmar och tillbehör finns i alla färger och storlekar. Våra experter hjälper dig att välja de rätta barnkläderna. Kontakta oss för hjälp - vi hjälper gärna till.

Vårt utbud innehåller ett stort urval av cykelbyxor för barn, cykeljackor för barn, cykeltröjor för barn, cykelhandskar för barn samt olika typer av cykelhjälmar för barn, fullface-hjälmar för barn, cykelshorts och mycket mer. Produkterna för killar och tjejer finns i de vanligaste storlekarna, färgerna och prisklasserna. Kläderna kommer från välkända märken som ROSE, ALPINA, BUFF, CRAFT, FIVE TEN, FOX, GIRO, GONSO, iXS, LÖFFLER, NORTHWAVE, Roeckl, uvex, VAUDE och många fler. Bekanta dig med cykelkläderna för barn i ROSEs webbshop!