Elcyklar

0 sökresultat

Elcyklar

Elcyklar, Pedelecs
DEN TYSTA REVOLUTIONEN

Elcyklarna har revolutionerat cykelvärlden, och de har kommit för att stanna. Är det på grund av åkglädjen de bidrar med? Eller hastigheten som uppnås utan större ansträngning? Eller pengarna man sparar i jämförelse med andra motorfordon? Troligen en kombination av dessa, gör att allt fler människor skaffar sig en elassisterad cykel. De som en gång testat en elcykel blir förtrollad av dess magi. Bland våra elassisterade cyklar hittar du både e-MTB och el-trekkingcyklar. Motorerna vi använder kommer från Continental och Bosch. Växelkomponenterna kommer från Shimano och SRAM, samt Rohloff och Nuvinci.

De senaste åren har utvecklingen av motorerna för elassisterade cyklarna tagit ett stort språng framåt. Det finansiella stödet från olika institutioner och internationellt forskningssamarbete har gjort att teknikens framsteg gått allt snabbare. Batteriernas kapacitet har också förbättrats och numera klarar en elcykel att assistera cyklisten allt längre sträckor. De kompakta, sofistikerade elektriska enheterna i våra ROSE-cyklar är pålitliga, kraftfulla och betydligt lättare än jämförbara motorer för några år sedan. De lägger grunden för en låg totalvikt på våra Elcyklar.

Våra elassisterade cyklar presenterar ett nytt sätt att ta sig runt i staden, eller på landsbygden. Det är lätt att flyta med i trafiken med en elcykel och längre sträckor är inte längre några problem för de elassisterade cyklarna. Även äldre personer får helt nya möjligheter tack vare elcyklarna. Våra elcyklar är inte bara roliga, de är också väldigt miljövänliga. Oberoende om du är på cykelsemester eller pendlar till jobbet, har du medvinden inbyggd i våra elcyklar.