Zipp

När varje sekund räknas…

Cykeldelar

  • Sort by:
  • Övriga filter less filters

2 sökresultat

Den framgångsrika historien om hjultillverkaren Zipp startade i mars 1988 – ett företag som nu är bland de mest kända i hela världen inom cykelindustrin. Företaget grundades i USA och fick direkt från starten mycket uppmärksamhet tack vare sina revolutionerande idéer. Nuförtiden har de ett mycket brett utbud med hjul av högsta kvalitet i sitt breda sortiment men även styren, styrstammar, däck och sadelstolpar. Sedan 2007 har företaget ägts av SRAM LLC enterprise group.   

Zipp – kvalitet in i minsta detalj 
Grundprinciperna hos Zipp  är enkla men också extremt effektiva, och är på så sätt grundstenar för företagets enastående kvalitet. Från produktutvecklingens första steg till marknadsföring strävar Zipp efter maximal prestanda, exceptionell kvalitet, finaste materialen och verktygen, innovativ design och praktiska lösningar. Hos Zipp görs även de minsta detaljerna med största omsorg för att garantera maximal prestanda och på så sätt nöjda kunder. Det är inte mera något insider tips att Zipp är föregångare när det gäller aerodynamik och prestanda.

High-tech-hjul tillverkade för prispallen 
Från Ironman till Tour de France – hjul från Zipp går att hittas på tävlingar nästan var som helst. Upptäck vårt sortiment med förstklassiga hjul med senaste teknologin för maximal aerodynamik! Dessutom har vi i sortimentet även andra produkter från Zipp, som t.ex. däck, ventilförlängare och innerslangar.