Zéfal

Innovative bicycle accessories

Cykeldelar

  • Sort by:
  • Övriga filter less filters

34 sökresultat

Träningskläder och fritidskläder för alla
Sedan företaget grundades år 1924, har företaget adidas kontinuerligt utökat sitt produktsortiment och numera är också bib tights, jerseys, t-shirts, cykelshorts, cykelbyxor, cykelhandskar, armvärmare, knävärmare och benvärmare samt sockor för cyklister en del av adidas produktutbud för cyklister.

adidas – komfort på alla underlag: cykelkläder
Oberoende om det är adidas cykelbyxor, bib tights, cykel jersey, långärmade cykeltröjor, sockor eller handskar, tillverkar adidas praktiska kläder. Enligt adidas är det mottot “endast det bästa för en athlet” som reflekteras i alla deras produkter för cyklister.

adidas – fascinationen med cycling
Förutom den långa erfarenhet inom företaget, jobbar adidas nära med olika cykellag för att utveckla nya kollektioner. Teamen representerar olika grenar inom cyklingen och tillsammans utvecklar de nya produkter för att alla skall njuta av cyklingen. Förutom högteknologiska standarder för textilierna, lägger adidas också stor vikt på en livsstilsorienterad design. Denna kombination borde motivera fler människor att komma ut och cykla.

Detta världskända idrottsmärke har utvecklat egna cykelkläder, som imponerar med design och funktionalitet. Kunderna får kläder av bästa kvalitet.