VDO

Cykeldatorer – Utrustning för datamätning

Cykeltillbehör

  • Sort by:

4 sökresultat

Cykeldatorer från VDO är högteknologisk utrustning för den moderna cyklisten. Den senaste teknologin är det som används. Oberoende av var du cyklar, eller vart du är på väg, kan du alltid lita på exakt vägledning. Cykeldatorer kan göra mycket mer är att mäta eller visa hastighet och tid. Cykelentusiaster kan också se den cyklade sträckan och hur mycket man cyklat totalt. Vikten är extremt låg, data är lätta att spara och att komma åt i efterhand. Datorerna från VDO är moderna och små till storleken och finns både med och utan trådlös överföring. Dessutom tillverkar VDO datorer med GPS, pulsmätning och höjdmätning. Funktioner, utrustning och tillbehör varierar beroende på vilken VDO-modell du väljer.

VDO cykeldatorer
Datorerna från VDO innehåller den senaste tekniken. De små och behändiga apparaterna har många olika funktioner för pendlare och alla andra cykelentusiaster som vill få information under cykelturen. Vad vill du veta? Kadens, snitthastighet för dagen eller året, sträcka, antalet förbrända kalorier, tid? Detta och mer visas på displayen medan du cyklar. Oberoende om du föredrar downhill, pendling eller utfärder: VDO cykeldatorer passar för all typ av cykling.

Cykeldatorer från VDO – högteknologi för den moderna cyklisten
Den trådlösa datorn från VDO imponerar med sitt utseende, eftersom det inte finns några onödiga kablar på styret. I stället har den trådlös dataöverföring. Naturligtvis finns det även VDO-datorer som har kabel också. Att installera en dator från VDO är väldigt enkelt. De flesta cyklister är perfekt utrustade med en liten och behändig cykeldator från experten VDO.