Tubus

Tubus cykeltillbehör – Bagageremmar och mittmonterad stödfot för olika typer av cyklar

Cykeldelar

Företaget Tubus grundades år 1988 och är känt för att tillverka cykeltillbehör som pakethållare, tillbehör till pakethållare samt stödfötter. De som gillar att åka på cykelsemester måste kunna lita på kvaliteten på pakethållaren. Därför erbjuder Tubus ett stort utbud av olika typer av pakethållarmodeller, som passar både för längre och kortare cykelsträckor, både för lätt och tungt bagage. Tubus cykeltillbehör används över hela världen. Funktionalitet är företagets topprioritet för att vara säkra på att varje pakethållare är maximalt hållbar. Eftersom Tubus är övertygade om den höga kvaliteten på deras hållbara, ultralätta pakethållare, ger företaget 30-års garanti på alla sina pakethållare. Du kan därmed vara säker på att din pakethållare kommer att hålla under dina cykelsemestrar och att ditt bagage kommer att nå slutdestinationen på ett säkert sätt.

Cykeltillbehör från Tubus – Bagageremmar och mittmonterad stödfot för olika typer av cyklar
Fjädrar i aluminium för pakethållare ger dig en utökad funktion för din cykelpakethållare. Dessa cykeltillbehör har en hög spänning i fjädern för att kunna transportera bagage på ett säkert sätt. Tubus bagageremmar med en kroki änden ger ytterligare möjligheter att fixera bagaget på cykeln. De elastiska fibrerna gör att bagaget hålls bra på pakethållaren. Speciellt för cyklar som är utrustade med lowriders, erbjuder cykelspecialisten Tubus mittmonterade stödfötter som hjälper cykeln att stå upprätt då den är fullpackad. Dessutom erbjuder Tubus cykeltillbehör som stöd till pakethållaren och quick release-adaptrar. Med produkter från den marknadsledande Tubus kan du enkelt åka på längre cykelsemestrar. Ett stort produktutbud av cykeltillbehör gör att du kommer att hitta de rätta cykeltillbehören för dina behov.

Cykelpakethållare från Tubus – Pakethållare till din cykel som klarar de högsta kvalitetsstandarderna
Innan en pakethållare från Tubus kan monteras på cykeln, är den testat otaliga gånger. Baserat på DIN- och ISO-standarder, är alla cykeltillbehören noggrant testade många gånger. Kvalitetsstandarden för företaget Tubus är så höga att pakethållartesterna går långt högre än den industriella standarden. För att klara alla uthållighetstest på vägen, är varje pakethållare exponerad för ytterligare belastning. Regelbundna vibrationstester utförs också så att kvaliteten är tillräckligt hög. Så det är inte utan orsak som Tubus är en av de bästa tillverkarna av pakethållare tillverkade av stålrör.