Troy Lee Designs

Kultstatus tack vare unik design – freestylekläder från Troy Lee Designs

Kläder

  • Sort by:

0 sökresultat

No products found!

I slutet av 70-talet, började Troy Lee – mannen bakom designen – dekorera sina vänners motcrosshjälmar med iögonfallande designer. Medan hans egna motocrosskarriär började ta form, hade Troy Lees hjälmar och kläder blivit karaktäristiska för motocrosscenen, och till slut blev han en designer på heltid.

Tack vare den häftiga stilen och bra kvalitet har produkterna från Troy Lee Designs blivit en viktig del även inom mountain bike sporten. Oberoende om det hanlar om handskar, downhill utrustning, streetwear eller högteknologiska full-face hjälmar av kolfiber – varje produkt är designad med kärlek och expertis, tillverkad av högteknologiska material och är fulla med detaljer som gör dig till en riktig Gravity-cyklist.

Tack vare den långa erfarenheten av många olika typer av idrotter, har Troy Lee designer teamet kunnat samla på sig mycket erfarenhet för att kunna få till de exakta kraven för olika produkter. Alla olika cykelgrenar gynnas av denna kunskap, som har använt lösningar inspirerade av motocross till MTB-produkter.

Helfinger handskar tillverkade av flera lager och extremt hållbart yttre material är ett perfekt skydd för händerna om man faller, medan den tunna insidan med halkskydd ger en bra känsla och optimal kontroll av cykeln. Hjärmarna har också en hel del smarta detaljer och banbrytande teknologier. Allt från en rem tillverkat av antibakteriellt material som transporterar bort fukten till utsidan till lätta titanium komponenter och full-face hjälmar tillverkade av kolfiber inspirerad av rymdteknologi – Produkterna frånTroy Lee Designs använder alltid den senaste teknologin.  

Första klassens kvalitet och stilig design – gör produkterna.