Trelock
Trelock cykelkomponenter skyddar din cykel mot stöld

Företaget Trelock har en lång tradition av att tillverka cykeltillbehör och cykelkomponenter inom segmentet säkerhet, elektronik och mekanik. Cyklister över hela världen har nytta av tillförlitligheten och den tekniska expertisen, som företaget Trelock har samlat på sig under sin 150 år långa historia. Fascinerande produkter med pålitlig funktionalitet och mycket hög kvalitet utmärker Trelocks produkter, som attraherar både kunder och partners på den internationella marknaden.

Trelock cykelkomponenter skyddar din cykel mot stöld
De senaste 10 åren, har Trelock-företaget med sin stora innovation speciellt hjälpt till att forma cykelmarknaden med sina cykelkomponenter. Steget framåt i utvecklingen från mekaniska produkter till cykelelektronik, programvara och optik till cykelkomponenter, har hjälpt företaget Trelock från Tyskland att utveckla cykelteknologi med gott rykte bland cyklister. Produkterna som Trelock GmbH utvecklar och tillverkar vid sitt huvudkontor i Münster, Tyskland, gör att tjuvarna ger upp. Trelock tillverkar cykellås, som kedjelås, ihopvikbaralås, kabellås och ramlås från ett speciellt stål som är extremt starkt och klarar sågar, hammare och släggor.

Trelock cykellampor – enligt den senaste teknologin
En annan aspekt av säkerhet är cykellampor. Cykellysen från Trelock-företaget lyser upp cyklisternas liv. Företaget erbjuder batteridrivna cykellysen och dynamodrivna cykellysen både till cykelns framdel och cykelns bakdel. Genom att finnas nära marknaden, tillverkar företaget Trelock produkter för motionärer och cyklister på alla nivåer. Ett kvalificerat och effektivt team jobbar med de senaste teknologierna i Trelocks moderna innovationscenter i Tyskland.