Time

High-tech för din cykel – pedaler för proffs

Cykeldelar

  • Sort by:

7 sökresultat

Produkter från TIME har länge varit populära bland cyklister. Produkter som pedaler och klossar är resultatet av intensiv forskning och utveckling. De är designade och utvecklas kontinuerligt med hjälp av cykelproffs, idrottsforskare och tekniska experter. TIME grundades 1986 av Roland Cattin. Sedan dess har cykeltillbehör och produkter använts av proffscyklister. Att vidareutveckla redan existerande produkter är utmärkande för företaget som sätter nya standarder när det gäller kvalitet, teknik, utförande, funktionalitet, hållbarhet, komfort och design. Pedaler och klossar från TIME är designade för att förbättra cyklistens prestation.

High-tech för din cykel – pedaler för proffs
Pedaler från TIME är högteknologiska produkter som används i internationella cykeltävlingar. De är designade för att få perfekt position av foten och hälen, utan att offra för mycket rörelsefrihet. Vinkeln som krävs för att pedalens lås skall släppa är vald för att du snabbt, enkelt och säkert skall komma loss när du själv önskar. Pedalerna är tillverkade av stål och kolfiber, vilket gör dem både lätta och hållbara i längden.

Specifik design: Klossar som passar pedalerna
TIME tillverkar också klossar som perfekt matchar respektive pedal. Dessa lätta och högteknologiska klossar karaktäriseras av sin låga höjd. Det korta avståndet mellan axel och sula ger bra känsla i alla situationer. Klossarna är lätta att installera. Form och vikt bidrar till maximal prestation. Passande skruvar ingår också. Klossarnas storlek är vald för att ge perfekta egenskaper även i extrema förhållanden. Vinkeln när låset släpper är vald för att perfekt kombinera funktionalitet och prestanda.