SP Connect

Connect your active life!

Cykeltillbehör

SP CONNECT erbjuder smarta lösningar för att du skall kunna ta vara på möjligheterna som din smartphone ger dig under sportaktiviteter. Det är trots allt mer än bara kommunikation – din smarttelefon låter dig följa med ditt träningspass och fungerar som din personliga tränare under ett tränignspass. Då du använder din smarttelefon då du cyklar är det enkelt att följa med din träning under träningspasset.

SP CONNECT tillhör SP Group och grundaren Thomas Krenn grundade företaget för snowboard bindningar år 1988. Det som låter som gårdagens nyheter har nu blivit en stor succé. Basen för denna produkt är ett telefonfordral med integrerad monteringsmekanism, som ger hög säkerhet och i princip oändligt antal applikationer.

Oberoende vilken typ av idrott du föredrar. Produkten är perfekt anpassad till sitt användingsändamål, oberoende om det är MTB, löpning, snowboarding eller golf – och den låter dig alltid använda din smarttelefon på ett säkert sätt. Därmed kan det Österrikiska företaget som är baserat i Wien koppla ihop din smarttelefon till ditt aktiva liv, så att du kan njuta av träningen på bästa sätt.