SKS Germany

RIDE ON

Cykeltillbehör

  • Sort by:
  • Övriga filter less filters

139 sökresultat

Som en av de ledande tillverkarna av cykeltillbehör, har SKS Germany låtit hjul rulla i snart 100 år. Varje dag lever de upp till sin slogan Ride on! Det handlar om att accelerera, och hålla farten på vägen för att lyckas och nå sina mål - med välbeprövade produkter, innovativa lösningar och fräscha idéer. Kvalitetsstämpeln "Made in Germany" reflekterar över företagets höga krav på kvalitet, funktionalitet och design. Alla produkter är utvecklade av erfarna och kreativa människor.

Minipumpar av hög kvalitet, exakta gaffelpumpar och golvpumpar tillhör förutom företagets kultprodukt – RENNKOMPRESSOR – till företagets utbud av luftpumpar. Alla pumpar utmärker sig med bekväma egenskaper, hög “output” och robusta material.

SKS GERMANY är världskänt för sina innovativa stänkskärmar för alla typer av hjul och ramstorlekar. Stänkskärmarna ger det bästa skyddet mot smuts och stänk.

Förutom cykelverktyg, kedjeskydd, flaskor, flaskhållare och cykelväskor, har de nya BIKE LIQUIDS blivit en del av SKS’s produkttubud för att kunna erbjuda ännu bättre komfort med fler tillbehör.