•  50 000 produkter tillgängliga för direktleverans
  •  Gratis retur (inom EU)
  •  Personlig betjäning
  •  30 dagars returrätt
  •  Montering i Tyskland

SKS GERMANY
RIDE ON

Som en av de ledande tillverkarna av cykeltillbehör, har SKS Germany låtit hjul rulla i snart 100 år. Varje dag lever de upp till sin slogan Ride on! Det handlar om att accelerera, och hålla farten på vägen för att lyckas och nå sina mål - med välbeprövade produkter, innovativa lösningar och fräscha idéer. Kvalitetsstämpeln "Made in Germany" reflekterar över företagets höga krav på kvalitet, funktionalitet och design. Alla produkter är utvecklade av erfarna och kreativa människor.

Minipumpar av hög kvalitet, exakta gaffelpumpar och golvpumpar tillhör förutom företagets kultprodukt – RENNKOMPRESSOR – till företagets utbud av luftpumpar. Alla pumpar utmärker sig med bekväma egenskaper, hög “output” och robusta material.

SKS GERMANY är världskänt för sina innovativa stänkskärmar för alla typer av hjul och ramstorlekar. Stänkskärmarna ger det bästa skyddet mot smuts och stänk.

Förutom cykelverktyg, kedjeskydd, flaskor, flaskhållare och cykelväskor, har de nya BIKE LIQUIDS blivit en del av SKS’s produkttubud för att kunna erbjuda ännu bättre komfort med fler tillbehör.

Ta hand om cykeln!

Den högklassiga kedjeoljan LUBE YOUR CHAIN klarar mycket höga krav. Oljeflaskan har en applikator på toppen för att man skall kunna smörja varje enskild kedjelänk. Denna patenterade lösning för applikation av oljan utvecklades och testades vid SKS GERMANYs utvecklingsavdelning. Resultatet: Att smörja en kedja har aldrig varit enklare, effektivare eller renare.

Oljan är tillverkad av företaget Bechem Lubrication Technology och tillverkad i Tyskland. Experter från bilindustrin har utvecklat oljan endast för SKS GERMANY. LUBE YOUR CHAIN är 100 % fri från lösningsmedel och kan därmed garantera perfekt smörjning. Oljan hålls längre i kedjan, skyddar den och minskar slitage. En annan fördel: PTFE lägger en skyddande hinna på kedjan för att minska friktionen och gör så att cykeln rullar lättare. Dessutom stänger olja tomrummen i kedjan och håller den därmed fri från smuts. De goda smörjegenskaperna har testats i laboratorium med ett värde av 137,5 N/mm². Tack vare att oljan är väldigt dryg, räcker en flaska på 75 ml till upp till 75 smörjningar av kedjan.
Friskvårdsprogram för din cykel

Friskvårdsprogram för din cykel

Regelbunden vård och underhåll ger din cykel ett längre liv. Rengöringsmedlet WASH YOUR BIKE rengör oljiga och feta komponenter utan att förstöra ytfinish och packningar. Även cykelkedjan behöver tas om hand på rätt sätt: Den specialutvecklade kedjeoljan LUBE YOUR CHAIN möter väldigt högt satta stadarder och flaskan är designad för att det skall vara lätt att smörja kedjan. SAVE YOUR FRAME är perfekt för cykelramen. Efter att du tvättat cykeln skyddas ramen med hjälp av en smuts- och vattenbeständig skyddsfilm. PTFE-smörjmedlet TUNE YOUR PARTS är vattenavstötande och skyddar från korrosion och slitage. Sist men inte minst SEAL YOUR TYRE eliminierar behovet att byta innerslang.
Luft ur en flaska

Luft ur en flaska

RIDEAIR är den första återanvändbara luftpatronen tillverkad av SKS GERMANY. Patronen är en hjälpare i nöden som passar de flesta flaskställ. Passar perfekt för elcyklar eller för att fylla upp slanglösa däck. LOCK-versionen av RIDEAIR har en fin extra funktion: den har ett integrerat vajerlås för att skydda cykeln mot stöld.

Då du är hemma igen, kan du fylla på patronen med några enkla steg. Golvpumpen SKS RENNKOMPRESSOR är perfekt för detta jobb, den kan enkelt leverera 16 bars tryck – och det är exakt rätt tryck som RIDEAIR behöver för att säkerställa optimal funktion.