•  50 000 produkter tillgängliga för direktleverans
  •  Gratis retur (inom EU)
  •  Personlig betjäning
  •  30 dagars returrätt
  •  Montering i Tyskland

SIDI
Succé garanteras för prestation, komfort och passion

Kvalitet, tradition, innovation, stil och komfort. Oberoende om du cyklar på, eller vid sidan av vägen - Sidi övertygar. Cyklister över hela världen litar på Sidi och ser till att Sidi´s produkter regelbundet kommer upp på prispallen.

Namnet Sidi kommer från det första stavelserna i grundaren Dino Signoris efternamn och förnamn. Sidi är i dag synonymt med high-end-cykelskor. Det som gör Sidi speciella är framför allt kvaliteten, balansen mellan tradition och innovation, stil, komfort och naturligtvis passionen för cykling. Förutom den perfekta passformen och hantverket, står Sidi först och främst för: innovativ teknologi i alla prisklasser.
Lästerna WOMEN och MEGA

Lästerna WOMEN och MEGA Perfekt passform för alla fötter

Skolästen är väldigt viktig för skons passform. Skor från Sidi har alltid haft bra passform. Sidi erbjuder i dagsläget en speciell läst för kvinnor (“WOMEN”) och breda fötter (“MEGA”). MEGA-lästen passar perfekt på lite bredare fötter tack vare bredare överdel på skon. WOMEN-lästen är specialdesignad för smalare fötter.
Första plats för Sidi

Första plats för Sidi LÄSARNAS VAL I TIDNINGARNA TOUR OCH GRAN FONDO

Kvaliteten hos Sidi är övertygande och orsaken till varför tillverkaren fick första platsen i skokategorin bland läsarna av tidningen TOUR. Tidningen Gran Fondo har också i sin läsarundersökning röstat fram Sidi som “Bästa tillverkare 2017” i kategorin “cykelskor”.