SealSkinz

Cykelkläder för alla väder

Cykeldelar

  • Sort by:
  • Övriga filter less filters

24 sökresultat

Cykelstrumpor, -handskar och skoöverdrag för höga krav.
Produkterna från SEALSKINZ är speciellt utvecklade för cyklister som vill prestera i alla väder. Naturen har fungerat som inspirationskälla för plaggens funktionalitet. Sälen är perfekt anpassad för ett liv i vatten och cykelprodukterna från SEALSKINZ använder teknologi som gör att cyklisten hålls torr under cykelturen. Dessutom andas de material som SEALSKINZ använder. Tillverkaren med ”sälskinn” erbjuder cykelhandskar, -strumpor och mössor i olika storlekar, passformer och designer.

Vattentät, vindtät men andas: cykelstrumpor för höga krav   
SEALSKINZ produkter i kategoring BIKING är speciellt utvecklade för cyklister som gillar att cyklar vid sidan av vägen. Oberoende om det regnar och du cyklar genom diken och pölar: Cykelstrumporna är 100% vattentäta, men andas samtidigt. Dessutom är strumporna sköna på foten med väldigt bra passform. Strumporna har elastiska resårer vid fotsulan, vristen och vaden som bidrar till att de sitter bra på foten. Merinoullen ser till så att fötterna hålls torra.

Lätta och hållbara cykelhandskar för alla väder  
Oberoende om du söker praktiska allvädershandskar eller hållbara vinterhandskar för kallt och vått väder; oberoende om du cyklar i terrängen eller i stan: SEALSKINZ BIKING handskar är mångsidiga. Cykelhandskarna är bekväma även under tuff användning. Hanskarna skyddar garanterat mot väta och vind och det finns olika modeller för kallare och varmare klimat. Passform, flexibilitet och komfort kombineras på ett optimalt sätt i dessa produkter. För att få bra känsla i växlingarna, är toppen på handskens fingrar gjorda av ett speciellt material. Vissa handskmodeller har en dyna på tummen som man kan torka bort svetten med.