sailfish

Triathlon-kläder från proffsen

Kläder

  • Sort by:
  • Övriga filter less filters

33 sökresultat

Som en fisk i vattnet: Triathlon-kläderna från sailfish är utvecklade och designade av företagets grundare Jan Sibbersen, som är en före detta landslagssimmare och professionell triathlet.

Bekväma och väldesignade triathlon-kläder
Sailfish grundades 2007 och man tillverkar funktionella triathlon-kläder av hög kvalitet. Högklassigt hantverk i kombination med optimerade glidegenskaper garanterar höga hastigheter och bra flyt i kallt vatten.

Allt från sailfish
sailfish har sedan 2008 tillverkat idrottskläder och tillbehör. Behöver du en extra bred klädhängare för att torka din neopren-dräkt? En väska för all din triathlonutrustning, drickaflaskor, startnummerhållare, badmössa och våtdräkt visar bredden hos sailfish.

Utvecklad för vinnare
Man kan se kärleken för detaljerna och passionen för triathlon-sporten i den atletiska och ergonomiska passformen. Hos sailfish går form och funktion hand i hand.

Kläder för alla tre grenar
För att uppfylla alla behov erbjuder sailfish även sweatshirts, tri tops, våtdräkter och triathlon överdelar för löpning. Hos sailfish finns märks alltid yrkeskunskapen i varje individuell produkt. För att du skall bli en vinnare.