RUDY PROJECT

Din specialist på sportglasögon och hjälmar

Kläder

  • Sort by:
  • Övriga filter less filters

13 sökresultat

RUDY PROJECT – Si! Dessa glasögon och hjälmar är bländande, inte bara i solen, utan även med tanke på teknologi och design.
Glasögon och hjälmar utvecklade för cyklister. RUDY PROJECT har hittat denna efterfrågan och jobbat inom området sedan företaget grundades år 1985 av designentusiasten Rudy Barbazza.

Sportglasögon 100 % Made in Italy
För att klara de höga kraven som tävlingscyklister ställer, kompromissar inte RUDY PROJECT varken på designen, säkerheten eller ergonomin på sina produkter.

Genom tänkt design med en individuell touch
Det är den ofattbara charmen av den fantasifulla designen som gör RUDY PROJECT-glasögonen så exceptionella. Varje liten del kombinerar teknologi med estetisk design. Teknologi och design är ett hos RUDY PROJECT.

Material av högsta klass för dina ögon
Materialurvalet garanterar lång livstid. Endast plast och metall av hög kvalitet används. Säkerhet och pålitlighet gör dina RUDY PROJECT-glasögon till en lojal accessoar på cykeln.

Extra komfort och häftiga egenskaper
Lätt konstruktion, justerbar näsbrygga och skalmar. Glasögonen från RUDY PROJECT kann enkelt justeras och är mycket bekväma att bära. Företaget använder sig av linser tillverkade av bästa kvalitet och material. Dina ögon skyddas mot starkt ljus och yttre påverkan. Det ingår alltid ett praktiskt glasögonfodral, som skyddar både dina glasögon och There is always a practical glasses case included, that protects your glasses as well as ersättningslinser. Glasögonlinserna från RUDY PROJECT kan också fås med styrka.