RST

Expertis för cycling

Cykeldelar

RST har specialiserat sig på design och produktion av dämpade framgafflar för olika discipliner. Företaget tillverkar gafflar med bra dämpningssystem för MTB och citycyklar. RST är en förkortning av Rapid Suspension Technology – företagets namn såar för de höga standarderna för produktion av dämpningssystemen. RST är ett av världens ledande tillverkare av mountain bike gafflar. RST framgaffelsystemen används över hela världen för att ge terrängcyklarna de bästa dämpande egenskaperna. 

RST mountainbike-produkter – experits inom cykling
RST har utvecklat och tillverkat bra dämpade framgafflar sedan år 1990. Med över 25 års erfarenhet av produktion av dämpade framgafflar, har företaget ett verkligt expertkunnande. Erfarenheterna och det tekniska kunnandet har gjort att många terrängcyklister runt om i världen har kunnat bemästra utmaningarna i den tuffa terrängen. Konstruktion, dämpningssystem, dämpningsteknologi, fjädringsväg, justeringar, vikt och dimension – varje detalj i en RST MTB-gaffel är designad för bästa möjliga prestation. Det finns RST-gafflar med aluminium krona, stålfjäder och hydraulisk dämpning. Tillverkaren har också utvecklat dämpade gafflar för dirt, som utlovar en bra hantering, säkert grepp och ren dämpning. Fjädringsvägen är alltid anpassad enligt användningsändamålet. 

Cykelprodukter från RST – Högteknologiska cykeldelar
Dämparspecialisten erbjuder också modeller för citycyklar som gör pendlandet till ett rent nöje. RST city/trekking-gafflar är tillverkade för asfaltvägar. Att cykla på en citycykel med en RST-gaffel är bekvämt, eftersom dämpningsteknologin absorberar alla ojämnheter från vägen. Förutom högteknologiska dämpade framgafflar, erbjuder RST också styrrör. Styrrören finns i olika storlekar och olika gängor.