Rohloff

Cykeltillbehör med hög funktionalitet, pålitlighet och hållbarhet

Cykeldelar

Företaget Rohloff grundades år 1986 och är välkänt för sina innovativa drivlineteknologier, som bokstavligen förflyttar cyklar och cyklister framåt. Karaktäristiskt för hela linjen av cykeltillbehör är deras höga funktionalitet, pålitlighet och hållbarhet. Denna teknologiska expert erbjuder – bland annat – skivbromsar, reservdrev, kedjeverktyg, växelnav och olika typer av växelreglage. Utbudet från Rohloff innehåller också verktyg för att demontera drevkasetter och cykelolja. Rohloff’s helautomatiska kedjetillverkningsmaskin, som också kallas “The Green Monster”, är vida känd inom cykelindustrin. Ett av de viktigaste områden för Rohloff är tillverkningen av växelnav, som kontinuerligt förbättras genom forskning och ny utveckling.

Cykeltillbehör från Rohloff – 14-växlat växelnav för cyklar
Rohloff har utvecklat ett stort antal produkter av hög kvalitet för cyklar. För cyklister med höga krav, tillverkar företaget ett 14-växlat växelnav av hög kvalitet, som används av både proffscyklister och motionärer. Naven är kända för att de rullar lätt och har ett stort växelspann. Växelnaven kräver väldigt lite underhåll. Även under extrema förhållanden presterar navet väldigt bra. Det breda urvalet av tillbehör från Rohloff inkluderar drev, växelreglage, kedjespännare, bromsskivor och oljebyteskit. Naven lämpar sig också för användning i extrem terräng.

Cykelsmörjmedel från Rohloff - för bättre funktion
En välsmord cykel är en välfungerande cykel. För långa turer och för förbättrad hållbarhet hos komponenterna, erbjuder Rohloff speciell produkter. Dessutom är produkterna tillverkade på ett hållbart sätt och är biologiskt nedbrytbara. Oljan i smörjmedlen tål tryck bra, är vattenavstötande och har en väldigt god krypförmåga. Oljan från Rohloff har genomgått rigoröra tester och lämpar sig speciellt bra för cykelkedjor. Den kemiska kompositionen skyddar komponenterna från rost. Dessutom är kedjeoljan lätt att applicera och dosera.