ROECKL SPORTS

bra skydd ut i fingertopparna

Kläder

  • Sort by:
  • Övriga filter less filters

33 sökresultat

Roeckl Sports är ett familjeägt, globalt företag som har sin bas i München. Sedan år 1939 har företaget specialiserat sig på att tillverka handskar för cykling, skidåkning/skidskytte, alpint, stavgång och multisport/friluftsliv. Roeckl Sports jobbar tillsammans med elitidrottare och fysioterapeuter för att få fram de bästa handskarna. De tar hjälp av professionella cyklister för att göra den bästa designen och funktionaliteten. Roeckl, tillverkaren av handskar för tävlingscyklister, förser industrin med en kombination av funktionalitet och kvalitet. Oberoende av om du vill ha cykelhandskar med unisexdesign, korta fingrar, långa fingrar, cykelhandskar för kvinnor, män eller barn, cykelhandskar för sommar eller vinter: hos Roeckl hittar du det du söker som cyklist.
 
Roeckl cykelhandskar – modern teknik och och tillverkningsteknik 
År 1972, utformades den nya ‘patenterade’ handsken av Roeckl, och den har än idag samma form som de flesta cyklister föredrar. Materialen som Roeckl Sports använder i sina handskar för cykelproffs är av senaste snitt. Cykelhandskarnas skärning, och att de är bekväma, är speciellt viktigt under det kalla vinterhalvåret. Bland unisex-sortimentet finns det basprodukter och topprodukter för cyklisternas olika behov. Cykelhandskarna formar sig anatomisk både för män och kvinnor. Dessutom finns det separata vinterhandskar för män, kvinnor och barn. Roeckl har handskmodeller med extra foder för att fungera även i extrema förhållanden. Egenskaper av hög kvalitet som COMFORT-INNOVATION, ERGONOMIC CUT, ROECK-TEX, ROECK-GRIP, HYPER DURABILITY, MICRO-AIR (eller Technogel, t.ex.coldblack) erbjuder maximalt skydd för den kalla vintern. Non-slip materialet som används i cykelhandskarna är ett nmjukt och hållbart material som andas. Man kan också tvätta handskarna i maskin.

Roeckl cykelhandskar – Perfekt för cykeltävling 
Roeckl Sports har också utvecklat ett stort sortiment cykelhandskar för sommarsäsongen. T.ex. är de högteknologiska handskarna utformade för att minska vibrationer och tryck i händerna. Cykelhandskarna är ventilerade på handens ovansida och inne i handflatan finns material som gör att man inte slinter på styret och handskarna bekväma att använda. Cykelhandskar med korta fingrar och med långa fingrar finns i olika kategorier, från basmodeller till toppmodeller. Skärningen är utformad enligt handens anatomi, oberoende om det gäller cykelhandskar för män eller kvinnor. Det finns också cykelhandskar för barn, som är tillverkade enligt formen på barns händer. För kvinnor finns ett stort sortiment cykelhandskar, enligt senaste modet med olika tekniska funktioner. Cykelhandskarna från Roeckl är utformade med MICRO-AIR material som andas, COMFORT-INNOVATION stoppning utan sömmar vid tummen, de är lätta och andas bra samt har ett PULL OFF SYSTEM som gör det enkelt att ta av handsken.