Ritchey

Cykeltillbehör med fokus på detaljerna

Cykeldelar

  • Sort by:
  • Övriga filter less filters

40 sökresultat

Ritchey cycling – upptäckten av MTB i bergen i Kalifornien
Sedan företaget grundades år 1974 av Tom Ritchey, har tillverkaren ‘Ritchey’ kontinuerligt utvecklat och utökat sitt utbud av cykeltillbehör. Ritcheys historia började med enkla cyklar i Kalifornien under tidigt 70-tal, då terrängcyklarna ännu inte fanns med i bilden. Företagets grundare Tom Ritchey och hans vänner cyklade utför bergen med gamla cyklar och använde komponenter från motocross scenen eller egentillverkade tillbehör. Efterfrågan för dessa reservdelar ökade, så Tom Ritchey beslöt att grunda sitt eget företag för MTB tillbehör.

Var redo för allt – med cykeltillbehör från Ritchey
Ritcheys utbud består av stabila och lätta cykelkomponenter, t.ex. styren, MTB styre, trekkingstyre och landsvägsstyre, styrlager, styrstam, sadel, sadelstolpe, handtag och många andra cykelkomponenter av hög kvalitet. Ritchey komponenter för landsvägscyklar och MTB är av hög kvalitet och utmärker sig på många sätt bland konkurrenterna. De tekniska fördelarna har skapats redan i designfasen. Ritchey testar sina produkter otaliga gånger innan de når slutkunden och cykelkomponenten är perfekt.

Ritchey: Konstant utveckling av nuvarande teknologi
Tack vare den välutbildade personalen, konstant kvalitetskontroll och intensiv forskning, har produkterna utvecklats för att marknadsföras över hela världen. Företaget fokuserar på vidare utveckling och jobbar vidare med att förbättra sin nuvarande teknologi. Allt som Ritchey erbjuder är kryddat med god kundbetjäning.