REMA Tip Top

Reparationskit för proffs och snabb service på din cykel

Cykeltillbehör

Företaget REMA Tip Top är en internationellt känd tillverkare av cykeltillbehör för cykelservice och cykelunderhåll. Med sitt mångsidiga utbud av reparationskit, kan företaget erbjuda alla tillbehör du behöver för att underhålla bland annat citycyklar, MTB och racercyklar. Företaget grundades år 1937 och har utökat sitt produktsortiment av cykel serviceprodukter och cykelunderhållsprodukter konstant sedan företaget grundades. Idag erbjuder REMA Tip Top cykelserviceprodukter som hjälper dig att reparera olika stora hål i cykeldäcket på ett professionellt, snabbt och säkert sätt. REMA Tip Top reparationskit är resultatet av en innovativ teknologi och specielll gummiblandning och hjälper dig att reparera skadade däck på din hybridcykel, cruisercykel eller BMX cykel så att den blir åkklar på några minuter.

Reparera din cykel med REMA Tip Top – Cykeltillbehör som du alltid borde ha med dig
Utbudet från kvalitetsmärket REMA Tip Top innehåller bland annat ventilhattar, reparationskit, handrengöring, vulkaniserande vätskor, lappar till innerslangar och verktyg för ventilnål. Som en internationell tillverkare av cykelreparationskit, är företaget känt för att ha de rätta produkterna för alla typer av cykelservice. Med ett reparationskit från REMA Tip Top har du alla viktiga tillbehör du behöver för att snabbt fixa din cykel. Produkter från kvalitetsmärket REMA Tip Top hör till standardutrustningen hos många cyklister. Handrengöringen hjälper dig tvätta smutsiga händer helt utan vatten.

Reparationslappar för däck och slang från REMA Tip Top – Miljövänligt tillverkade cykelserviceprodukter
Flaskor, glasskärvor, naglar, vassa stenar och hål i vägen kan påverka cykeldäckets funktionalitet. Då en innerslang fått en punktering, kan du reparera den med en reparationslapp från REMA Tip Top. Efter reparationen kan clincherdäck användas igen. Reparationslappar för däck och slang kan användas på cykelturer eller cykelsemestrar och gör att du kan fylla däcket med rätt däcktryck igen. Med REMA Tip Top kan motionärer och proffs använda produkter som är miljövänliga. Vulkaniserande vätskor i små praktiska tuber läggs på hålet på däckets insida för att effektivt försegla hålet. Reparationslapparna för slangar finns i olika former och storlekar för att passa olika typer av hål. Verktyget för ventilnålen kan användas för att byta ut skadade ventiler på några sekunder.