Race Face

För krävande MTB-cyklister

Cykeldelar

  • Sort by:
  • Övriga filter less filters

9 sökresultat

I dagsläget hör Race Face till de globala marknadsledarna av cykelkomponenter som t.ex. styren, styrstammar och sadelstolpar. Företaget har sitt huvudkontor i Vancouver, B.C, Kanada. North Shore Mountain är den perfekta platsen för att testa produkterna i extrema situationer. Därför har varje enskild komponent mycket hög kvalitet. Varje tillbehör karaktäriseras av låg vikt, innovativ design och snygg finish. Använda teknologier och användningen av olika aluminiumlegeringar gör Race Face till det perfekta valet i extrem terräng och är skälet till varför företaget sponsorerar ett internationellt framgångsrikt lag.

Cykelkomponenter från Race Face – för krävande terrängcyklister
För ökad säkerhet i sadeln, skall tillbehören vara gjorda för att hålla. Styren från Race Face är designade för krävande terrängcyklister. Aluminiumstyrena kan också användas på hybrid- och touring-cyklar. För att göra komponenterna säkrare vid vilda manövrar, är de blästrade. Snygga skarvar och förtunnade rör ökar stabiliteten och hållbarheten. Styrena från den kanadensiska experten finns i många olika versioner med olika böjar. Oberoende av vilken Race Face-modell du använder: Materialet imponerar i alla lägen, oberoende av hur stökig stigen är.

Race Face MTB – sadlar och sadelstolpar för extrem MTB-terräng
Det är inte bara cyklistens egenskaper som är viktiga, utan även komponenterna man använder. Sadelstolpen är också den en väldigt viktig komponent. Modellerna från Race Face är alla lätta, snabba och exakta att justera tack vare sin innovativa klämma. Ytfinishen är också den noggrannt utvald. För att göra ytan väldigt hållbar, så är sadelstolpen både blästrad och anodiserad. För XC-cyklisterna tilllverkar Race Face mtb-styrstammar som passar perfekt på extrema stigar.