NORTHWAVE

Bike shoes and clothing for professionals and hobby cyclists

  • Sort by:
  • Övriga filter less filters

4 sökresultat

Det italienska märket Northwave tillverkar cykel skor av hög kvalitet och innovativa cykel kläder, som är speciellt populära bland landsvägscyklister. Kläderna har sin egen stil och sätter nya standarder inom landsvägscykling. Företaget Northwave erbjuder ett brett sortiment cykel kläder så som cykel byxor, cykel tights, cykel jackor, jerseys, handskar och scarfar, men också cykelskor för både racer och MTB. Northwave svarar på kundernas önskemål angående nya teknologier och innovativa designer, och därmed är deras företags motto: “Oberoende av hur bra en produkt är, kan den alltid förbättras!”

Bekväma cykelskor från Northwave
Northwave siktar på att tillverka bekväma cykelskor som sitter bra på foten. Tack vare de senaste teknologierna och materialen som används under tillverkningen, är skorna det perfekta stödet för att få till den bästa möjliga prestationen. Cykelkläderna från Northwave kombinerar innovativa lösningar med trendiga stilar och sätter därmed nya standarder inom landsvägscykling.

Northwave cycling – Unika cykelkläder
När han grundade skofabriken i början av 1980-talet, lade Gianni Piva grunderna till företaget Northwave i Montebelluna, Italien. Den före detta enmans företagaren har blivit en av världens ledande tillverkare av cykelskor och är känd för sin passion för cykling samt kreativitet i utvecklingen av cykelskor. Northwave har alltid stött unga och talangfulla cyklister med sina cykelkläder.