Motorex

MOTOREX HAR TILLVERKAT HÖGKVALITATIVA SMÖRJMEDEL OCH VÅRDPRODUKTER FÖR CYKLAR SEDAN ÅR 1947.

Cykeltillbehör

Motorex är ett världskänt Schweiziskt företag som har specialiserat sig på att tillverka oljor och vårdprodukter av hög kvalitet. I samarbete med internationella cykelteam, specialist butiker och ledande företag inom cykelindustrin, utvecklar Motorex högteknologiska produkter som möter de krav som cyklister ställer. Oberoende av du är en professionell cyklist eller en motionär, kan smörjmedlen från Motorex garantera ett långvarigt och högpresterande skydd till din cykel. Ett bra smörjmedel gör inte enbart att cykeln rullar lättare, utan också ökar materialets hållbarhet, vilket sparar pengar.
 
Bland det stora produktutbudet från Motorex hittar du allt du behöver för att sköta om din cykel, allt från olja till rengöringsmedel. För att kedjan, gaffeln och lagren skall hålla så länge som möjligt rekommenderar vi att du endast använder oljor av hög kvalitet. Olja för en dämpad framgaffel och en bakdämpare behöver olja med friktionsreducerande ingredienser, som gör dämpningen känsligare. Den välkända monteringspastan skyddar efektivt från korrosion om cykeln är ute i dåligt väder.

De som vill få sin cykel i skick till en ny säsong, kan köpa ett helt sätt med vårdprodukter som innehåller tvättsvampar, tvättdukar och olika typer av rengöringssprayer. Alla produkterna från Motorex är miljövänliga.