•  50 000 produkter tillgängliga för direktleverans
  •  Gratis retur (inom EU)
  •  Personlig betjäning
  •  30 dagars returrätt
  •  Montering i Tyskland

MAVIC

LE SANG JAUNE

MAVIC – LE SANG JAUNE

MAVIC, den franska tillverkaren av sofistikderad cykelutrustning grundades i Lyon år 1889 och anses vara pionjär för passion och ambition inom cykling. LE SANG JAUNE är mer än bara ett krav – det är märkets DNA, står för toppklass prestanda, partnerskap och pålitlighet. Racercyklister och terrängcyklister uppskattar world-wide servicen och supporten som Mavic erbjuder på världens viktigaste tävlingar. Hjulspecialisten ser sig själv som en pålitlig partner för både proffs och motionärer som följer sin passion för cykling med innovativa och högkvalitativa komponenter för att kunna njuta av oförglömliga cykelstunder.
UST – STANDARDEN FÖR TUBELESS RACERDÄCK

UST – STANDARDEN FÖR TUBELESS RACERDÄCK

Hjulspecialisten MAVIC spelar en central roll bland racercyklisternas ämne “Tubeless-system”. Den välkända hjultillverkaren från Frankrike kombinerar fälg och däck utan slang i princip på alla racerhjul. Därmed vill hjulspecialisten nå den bästa möjliga balansen av prestanda, pålitlighet och säkerhet. Förutom prestandan, har de också fokuserat på att det skall vara enkelt att byta däck. Med sin “Universal System Tubeless” (UST)-teknologi, presenterar Mavic ett patenterat system som är det första systemet någonsin inom cyklingen att representera en standardiserad och certifierad kombination av hjul och däck.
MAVIC

MAVIC

Det exklusiva Mavic-materialet med 37.5-Teknologi använder aktiva partiklar för att dra åt sig fukt och absorbera kroppsvärme. Detta ökar avdunstningen och gör att andningsförmågan förbättras - för bästa prestanda för de flesta väderförhållanden.