Magura

Cykelkomponenter konstruerade med erfarenhet

Cykeldelar

  • Sort by:
  • Övriga filter less filters

94 sökresultat

Det första som en proffscyklist kommer att tänka på när man nämner Magura, är troligtvis MTB bromsarna Marta och Louise, de hydrauliska fälgbromsarna HS11 eller HS33 och dämpargafflarna Durin och Thor. De hydrauliska skivbromsarna och mångsidiga dämpade framgafflarna som följde visar också prov på erfarenheten och kunskapen som finns hos Magura.

Magura cykeldelar – komponenter som håller i längden
Expertisen hos Magura sträcker sig så långt tillbaka i tiden som till 1893 när företaget grundades av Gustaf Magenwirth. I början tillverkade företaget inte cykeldelar, utan styren och komponenter för motorcyklar i Bad Urach i Tyskland. Med 50 års erfarenhet av att utveckla bromsar började Magura under 1970-talet att tillverka cykeldelar. Den här nya inriktningen fick mycket hjälp av den erfarenhet man samlat på sig under tidigare år. Nu började Magura också att tillverka bromskomponenter för cyklar.
 
Magura cycling – utbudet av cykeldelar  
Cykeldelarna från Magura, som bromsar, bromsklossar, bromsok, bromsskivor och andra tillbehör baserar sig på dyrbar erfarenhet som man skaffat under många år.