LIVALL

Teknik och skydd kombinerade

Kläder

  • Sort by:
  • Övriga filter less filters

6 sökresultat

Allt började med en olycka. När LIVALLs grundare och CTO Yong Liu kraschade med cykeln och bröt sin arm kom han på tanken att kombinera säkerhet och teknik. Tillsammans med Bo Zheng började han utveckla de första smarta hjälmarna. Ett crowdfunding-projekt hjälpte till för att göra realitet av idéerna – mottagandet var så positivt att de första smarta hjälmarna snart kunde levereras.

Cykelhjälmar för kommunikation, säkerhet och nöje
Ny, innovativ och praktisk – detta är de tre hörnpelarna för alla LIVALL-produkter. Produkterna är designade för att göra livet enklare för användarna, och för att göra cyklingen trevligare och säkrare. Sortimentet innehåller flera olika cykelhjälmar och tillbehör. Högtalare, LIVALL-app... märket arbetar ständigt med nya tekniska innovationer för att göra cykelhjälmen till ett center för kommunikation och underhållning.

Smarta hjälmar för tekniknördar
I sitt produktutbud kombinerar LIVALL traditionella cykelhjälmar med den senaste teknologin. Från integrerade högtalare som gör det möjligt att lyssna på din favoritmusik, till LED-lampor på baksidan av hjälmen som visar vart du tänker svänga, kompatibilitet med din smartphone för att ta bilder under cykelturen, eller skicka en SOS-signal om det skulle behövas. De här hjälmarna är inte bara säkra, utan ger också en helt ny upplevelse under cyklingen. Ett måste för tekniknörden som cyklar.