Kenda

Däck för alla typer av cykling

Cykeldelar

  • Sort by:
  • Övriga filter less filters

11 sökresultat

När du cyklar på landsväg, i terrängen, downhill, eller på en trekking- eller resecykel behöver du däck som är hållbara och ger bra grepp. Kenda vet vad cyklisterna vill ha när det gäller vikt, material och kvalitet. Kenda är en av världens största producenter av cykeldäck och innerslangar, och vägen till framgång baserar sig på många års erfarenhet, samt forskning och utveckling. Kenda är känt för sin innovativa produktutveckling och kvalitet på hög nivå. Priset på innerslangarna är konkurrenskraftigt och dessutom är Kenda välkänt för sin välfungerande kundservice. Däck från Kenda fungerar på alla underlag och i olika typer av terräng.

Kenda däck – från tubeless-däck till innerslangar med skydd mot punkteringar  
Kenda’s innovationer är kända i hela världen. Tack vare jobb av ingenjörer, forskningsteam och professionella idrottare kan företaget dra nytta av det senaste inom gummi-industrin och i cykelbranschen. Med sin kunskap om den rätta gummiblandningen, har företaget i stor grad bidragit till de däck och slangar som finns på marknaden i dag. Dessutom är utvecklingen av innerslangar med punkaskydd viktigt för tävlingcyklister. Hemligheten bakom succén med innerslangarna är en typ av gel som tätar punkteringar som inte är större än 2,6 mm. Luften hålls kvar i slangen. Du behöver inte oroa dig över att få punktering längs vägen igen.  

Kenda cycling – Däck och slangar för all slags cykling  
Cykeldäck och -slangar blir inte bättre än den gummiblandning som används för att tillverka däcket. Gummispecialisten Kenda vet vilka kombinationer som ger optimalt resultat. Årtionden av erfarenhet och utveckling har gett resultat och ger Kenda möjligheten av erbjuda olika typer av gummiblandningar för tävlingscyklister. Som marknadsledare, känner företaget till vilka krav som ställs på däck och slangar. Aspekter som rullmotsånd, vikt, och grepp tas i beaktande. Och naturligtvis också skyddet mot punkteringar.