Jagwire

Bromsprodukter av hög kvalitet

Cykeltillbehör

  • Sort by:

5 sökresultat

Jagwire är en amerikansk tillverkare av högkvalitativa vajerkit och bromsslangar. Företagets höga krav när det gäller säkerhet, yrkeskunnande och kvalitet motiverar personalen att utveckla nya innovationer som används på cyklar över hela världen. Det amerikanska företaget Jagwire är en global marknadsledare när det gäller bromsprodukter för cykel. Företaget är även ISO-certifierat. Kunderna uppskattar produkternas höga tillförlitlighet. Nationella och internationella cykeltillverkare samarbetar med Jagwire och använder deras tillbehör och bromskomponenter.

Bromsslangar och tillbehör från Jagwire – komponenter av hög kvalitet
Jagwire tillverkar också bromsslangar för cyklar med skivbroms. Slangarna är förstärkta med Kevlar, vilket möjliggör att dessa kan användas på de flesta typer av cyklar. Bromsslangarna passar olika bromsmodeller och är mycket populära. Dessutom tillverkar Jagwire adapterkit som fungerar perfekt med slangarna. Varje liten del i dessa kit är av högsta kvalitet. Alla slangarna kan kapas till lämplig längd, men vanligtvis har slangarna rätt längd redan från fabrik.

Cykelverktyg från Jagwire – trygghet vid varje cykeltur
Jagwire tillverkar verktyg både för installation av nya bromsslangar och vajrar. Jagwire tillverkar också adapterkit för många bromsmodeller från olika tillverkare. Jagwire’s Quick-Fit adaptrar är det perfekta sättet att förbättra prestanda och hållbarhet.