Jack Wolfskin

friluftskläder av hög kvalitet

Kläder

  • Sort by:
  • Övriga filter less filters

5 sökresultat

Med sin bas i Idstein, Taunus, tillverkar JACK WOLFSKIN funktionella kläder, skor och tillbehör för friluftsaktiviteter (t.ex. ryggsäckar och tält). Tillverkaren av friluftskläder och tillbehör har funnits i branchen I över 25 år. För dem som älskar friluftsliv, erbjuder JACK WOLFSKIN funktionella kläder för både män och kvinnor, t.ex. fleece jackor, college tröjor, soft shell jackor, varma byxor, funktonella byxor, mössor, handskar och halsdukar. Produkterna från JACK WOLFSKIN är väldigt funktionella och är mycket populära bland cyklister.

JACK WOLFSKIN sportkläder – friluftsutrustning för aktiva människor  
Under de senaste åren har Jack Wolfskins idrottskläder vidareutvecklats för att aktiva människor skall kunna njuta av utomhusaktiviterna ännu bättre. Jack Wolfskins funktionella kläder associeras med extra bra funktionalitet och komfort. Produkterna från Jack Wolfskin möter de höga förväntningarna som outdoor fansen har.

JACK WOLFSKIN cykelkläder – slittåliga och hållbara  
Jack Wolfskin framhåller hållbarheten för sina cykelkläder. När Jack Wolfskin tillverkar sina kläder är de noggranna att naturen och de anställda har det bra och de ser till att följa nationella och internationella standarder för sina anställda. Jack Wolfskin ser också till att följa allmänna miljöbestämmelser som måste följas i produktionen av kläder. Produkterna från Jack Wolfskin kombinerar sin entusiasm för naturupplevelser med respekt för miljön.