ISM

Ergonomiska cykelsadlar av hög kvalitet

Shop bike saddles from ISM

Idén föddes på en cykel
Grundaren av ISM bicycle saddles har tillbringat många timmar i cykelsadeln. Efter en smärtsam cykeltur år 1997, började cyklisten och simmaren från Tampa, Florida, att utveckla cykelsadlar som skulle vara bättre anpassade för cyklistens anatomi, för att undvika smärta och utdomning.

Mindre tryck tack vare en anatomisk design
Du kan direkt se skillnaden mellan konventionella cykelsadlar och ISM-sadlar. Sadlarna som är utvecklade och tillverkade i USA har en annorlunda design för en bättre komfort. Som alla cyklister vet, representerar sadeln den mest intima länken mellan cyklisten och cykeln. Fel sadel kan leda till ryggproblem, muskelspänningar och skav. Den annorlunda utformningen som ISM-sadeln har är en blickfångare, som imponerar med hög ergonomi för att minska trycket på nerver och artärer.

Högteknologiska sadlar som hjälper till att driva fram Ironman-segrar och Olympiska medaljer
Den höga komfort och hållbarhet som ISM cykelsadlar ger är uppskattat över hela världen. Både män och kvinnor gillar den anatomiska designen och njuter av långlänkarna – både på landsvägscykeln och terrängcykeln. De bekväma gel-sadlarna används också bland proffscyklisterna.