ION

Progressiv design, funktionell passform – cykelkläder och skydd från ION

Shop protectors and clothing from ION

  • Sort by:
  • Övriga filter less filters

22 sökresultat

Märket ION grundades från början från passionen för vattensporter, som man kan känna igen från utseendet av cykelkläderna som utvecklats under de senaste åren. Användbara egenskaper från surfingen som spännen och inlägg av neopren från vilken sport kläderna härstammar. Andra detaljer som ficka för mobiltelefon, ficka för bikepark biljett eller en integrerad glasögontorkduk har varit väldigt omtyckta detaljer på cykelkläder.

Cykelkläder och cykel skydd från ION – funktionella cykelkläder med stil
Förutom den surfinginspirerade designen, utmärker sig cykelkläderna från ION med sina funktionella material samt utrymmet för skydd, som gör ION till en mycket populär klädleverantöer för mountain bikers, stigcyklister och downhill cyklister.

När skydd, handskar eller cykelshorts utvecklas är inte bara den perfekta passformen och rörelsefriheten viktig, men också att kvaliteten på yrkeskunskapen och detaljerna är på topp. Cykelkläderna är behandlade för att motverka dålig lukt. Med sin anti-smell funktion.

Cykelklädskollektionen från ION imponerar på cykelfans över hela världen med sin progressiva design. Cykelklädskollektionen från ION, innehåller funktionella cykelkläder, handskar och skydd som blir allt populärare. Cykelkläderna och skydden passar alla som vill ha stil och kvalitet – både för downhill cyklister, all mounting cykling eller häng i en bike park. Passformen och materialen är anpassade för de respektive grenarna.