Garmin

från cykeldatorer till navigationsutrustning

Cykeltillbehör

  • Sort by:
  • Övriga filter less filters

51 sökresultat

Tekniska tillbehör för cyklar – produkter från pionjären GARMIN
Garmin är ett schweiziskt företag som tillverkar navigationsutrustning. Då företaget grundades år 1989 av Gary Burrell och Min Kao (därav namnet Garmin), blev företaget snabbt känt för sin småskaliga produktion av GPS-mottagare. Garmin tillverkar även navigationsutrustning för bilindustri och flyg.

Banbrytande produkter för cyklister, löpare och fitness-utövare
Oberoende av om du rör dig till fots eller med cykel: GARMIN erbjuder navigatorer för att mäta effekten, navigera eller för att ha stenkoll på din träning: pulsmätare med integrerad GPS, cykeldatorer med online-funktioner, navigationsutrustning med kartmaterial samt aktivitetsarmband. GARMIN ser inte bara till användarvänligheten på sina produkter, utan fäster också stor vikt vid attraktiv design, hög kvalitet och bra pris/kvalitetsförhållande.

Aktiva för sina kunder över hela världen
Förutom huvudkontoret som finns i Schaffhausen, Schweiz, har GARMIN också sidokontor i USA, Europa och Asien. Olika steg av produktutvecklingen sker på de olika platserna, från den första idén till produktion av navigatorer. Företaget vill gärna fortsätta på det här sättet för att kunna garantera kvaliteten även i framtiden och för att kunna reagera på snabba förändringar på marknaden.