GAERNE

Lätta och bekväma skor för landsväg och MBT-skor för idrottare som cyklar och utövar triathlon

Kläder

  • Sort by:
  • Övriga filter less filters

22 sökresultat

Under fler än 50 år har företaget GAERNE tillverkat skor, som mountainbike skor och racerskor, för krävande och ambitiösa idrottsutövare. GAERNE grundades år 1962 och är idag, tack vare sitt goda pris/kvalitetsförhållande, ett av de populäraste märkena som producerar cykelskor för män och kvinnor. Det italienska företaget har dessutom namn om sig som en tillverkare av textilier för cyklister, som sockor och sulor. Allt började år 1962 med produktion av handgjorda skor för utomhusidrotter. Efter det riktade sig GAERNE mot motocross och tillslut under 1980-talet, när click-pedalsystemet utvecklades, riktade de sig också mot cykelsporten.

GAERNE skor – modern teknologi, noggrant materialval
GEARNE jobbar hela tiden framåt och utvecklar nya produkter. Modern teknologi, noggrant materialval och en futuristisk design gör att GEARNEs cykelskor kommer att vara attraktiva även i framtiden.

Cykelskor från GAERNE - kvalitet "Made in Italy"
Alla skor från GAERNE tillverkas i cykelsportregionen Veneto i Italien. Eftersom GAERNE är ett familjeföretag ägt av familjen Gazzola, grundaren Ernesto Gazzola och senare hans barn, kommer att jobba vidare med företaget.

Många cykelproffs och amatörer drar nytta av kunskapen som familjen Gazzola har, de ser också framemot intressanta produktinnovationer i framtiden.