FOX

intelligenta cykel- och vardagskläder

Kläder

  • Sort by:
  • Övriga filter less filters

92 sökresultat

Inom klädsegmentet, erbjuder FOX ett stort antal textilier, hjälmar och skydd för alla typer av cyklister. Kläderna från FOX möter kraven från alla cyklister – oberoende om det handlar om professionella MTB cyklister eller motionärer. Med sina klassiska och moderna cykeltröjor, funktionella jackor, cykelshorts och college tröjor, erbjuder FOX bekväma och snabbtorkande kläder. De moderna funktionella materialen som används andas mycket bra och transporterar bort fukt suveränt bra.

FOX cycling – cykelkläder för landsväg och MTB
Eftersom cykelkläder ofta utsätts för hårda prövningar, har FOX lagt speciellt stor vikt vid materialens hållbarhet och erbjuder hållbara och funktionella kläder för cykling både på vägen och i skogen. FOX cykelkläder är förstärkta på de områden som nöts snabbast.

FOX cykelskydd – skyddande utrustning för MTB lopp  
FOX erbjuder även kläder som skyddar mot stötar och skador. FOX skyddsutrustning är mycket bra för MTB lopp och hobbyaktiviteter. Tack vare ett speciellt skal, kan skydden från FOX utmärkt skydda de olika kroppsdelarna från stötar. Med de flexibla justeringsmöjligheterna och den ergonomiska utformningen och de goda ventilations egenskaperna är MTB cyklisten inte enbart skyddad, utan har också bra rörelsefrihet.

FOX hjälmar – skyddar off-road
FOX-hjälmar är mer än bara snygga. Förutom den färggranna FOX-stilen, är cykel- och dirthjälmarna från FOX utrustade med lite lägre sidor för att skydda ditt huvud mot stötar från sidorna. Hjälmarna från FOX är också utrustade med bekväma band under hakan. Luftintag gör att ventilationen är mycket bra och de bekväma tvättbara inläggen gör att hjälmen sitter bra på huvudet.