Finish Line

cykelvård produkter för ett rent resultat

Cykeltillbehör

Finish Line cykelrengöring – gör att din cykel rullar lätt
Företaget Finish Line har sitt ursprung i USA. År 1988, grundade Henry Krause ett företag som fokuserade på vård och rengöringsprodukter. Även smörjmedel har spelat en viktig roll för Finish Line, eftersom de gör att cykeln rullar lätt. Idag erbjuder Finish Line ett stort sortiment produkter som garanterar en lång livstid för din cykel och cykelkomponenter. Tack vare de effektiva kemiska ämnena, oljorna och fetterna har tillverkaren av rengöringsprodukter gjort namn om sig inom cykelbranschen. Finish Line är känt bland cykliser som företaget som tar hand om rengöring och vård av enskilda cykeldelar.

Finish Line cykelrengöring: kombinera finishing line med vårdprodukter av hög kvalitet
Finish line erbjuder ett stort antal cykelvårdprodukter som cyklisterna får ett skinande rent resultat med. Företaget erbjuder enskilda borstar eller hela set med borstar, som du kan använda till speciellt smutsiga delar av din cykel. Förutom ytrengörare har Finish Line också produkter som bokstavligen går på djupet: cykeloljor, monteringspasta, avfettare och smörjmedel. Och för en snygg finish finns det även polermedel.

Cykla med Finish Line – den rätta vården förlänger din cykels liv
Företaget Finish Line har etablerat sig bland toppen av cykelrengöringsprodukterna under de senaste åren. En orsak till den goda kunskapen om rätt cykelrengöring och vård av cykeldelar är chefens professionella bakgrund. Affärsmannen Krause arbetade inom branschen för kemiska substanser innan han grundade företaget. Därför vet tillverkaren mycket om effektiviteten och kombinatoriken av enskilda vätskor, fetter och oljor. De olika produkterna sätts samman på ett vis som gör varje cyklist glad. Med produkter från Finish Line, är cyklisterna beredda på allt och har vad de behöver för att förlänga hållbarheten på de olika delarna på cykeln.