evoc

Triumfen bland cykelryggsäckar och cykeltransportväskor

Cykeltillbehör

  • Sort by:
  • Övriga filter less filters

40 sökresultat

Det började med en skyffel för laviner. Det tidigare snowboard-proffset Holger Feist skadade sig på en lavinskyffel som han hade i sin ryggsäck. Det här fick aldrig hända igen. Han och hans kompis Bernd Stucke skar bitar av ett liggunderlag för att få ett ryggskydd i ryggsäcken. Det här är hur de första prototyperna tillverkades, och deras vänner och bekanta köpte snabbt de första exemplaren. Nu har evoc användare i hela världen.

evoc – Sportutrustning för äventyrare
Bernd Stucke och Holger Feist grundade evoc år 2008 – en förkortning av Evolution Concept – i München. Företagsnamnet visar deras intresse att utveckla innovativa ryggsäckar och cykelväskor för äventyrare. Dessutom vill man sätta nya trender inom design, komfort och säkerhet. Från en länk att fästa hjälmen i, till fack för innerslangar och verktyg, eller drickasystem för längre turer, evoc kan erbjuda allt i en ryggsäck. Smarta detaljer, hög kvalitet, funktionalitet och hållbarhet karaktäriserar varje evoc-produkt. Otaliga testvinster och proffscyklister kan intyga kvaliteten.
 
evoc – Från cykelryggsäckar till cykeltransportväskor
evoc har inte bara tillverkat ryggsäckar för snowboardare under lång tid, man har även många produkter för cyklister. Från ryggsäckar med ryggskydd för mtb-cyklisten, till flygväskor för cykel, från drickaryggsäckar till första-hjälpen-kit – evoc ser till så att äventyrare har det som behövs. Säkert, funktionellt och snyggt.